Önnel ellentétben ma Gönczi Gábor volt a Mokka vendége, ahol egy egészen meglepő frizurával nyilatkozott abban a kérdésben, hogy milyen érzés apának lenni. A következőket tudtuk meg:

  • Áron (így hívják az újszülöttet) éjszaka alszik
  • emiatt többen neheztelnek Gönczi Gáborra
  • a kisfiú minden bizonnyal rettentően nagyfejű felnőtt lesz

Az utóbbit nem mi állítjuk, hanem a műsorvezető maga, aki saját fejméretének elemzésével támasztotta alá az igazát. 

Szép nagy feje lesz a fiunknak, mert nekem is szép nagy fejem van, ezt nem lehet elvitatni. Nem is annyira kocka, mint inkább gömb. Mi a párommal szép nagyfejű pár vagyunk, ezt lehet is látni Áronon. 

Demcsák Zsuzsa a műsorvezetői székből nyugtatta meg Gönczit, hogy attól még jó fizimiskája van, majd hirtelen Vajna Tímea nyomdokaiba lépett , és lófejűségéről vallott. Ezt értse úgy, hogy a helyzetre oldási kísérletet tett, és arra reflektált, hogy őt általában lófejűnek nevezik az emberek, de nem izgatja. 

Hogy nagy vagy kicsi lesz a gyerek feje, ezt egyelőre nehéz megjósolni (meg minek is?), abban azonban biztosak vagyunk, hogy Gönczi Gábor Kim Dzsongun-frizurával igyekezett még jobban hangsúlyozni a  feje méretes jellegét. Vagy csak kedveli ezt a stílust. Nem tudni, erre ugyanis nem tért ki a riport. 

A műsorban egyéb hajászati fordulat is felütötte a fejét egyébként, amitől szintén nem kívánjuk megfosztani önt, úgyhogy egy az egyben bemásoljuk a videót, amelyen a Hooligans énekesét, Csipát láthatja ŐSZEN.