horoszkóp

Instahíradó: Ashley Graham a melleivel rontott meg két bagelt

2017.03.22. 21:29

Ashley Graham, a világ egyik legismertebb plus size modellje sajátos módon fejezte ki pékáruk iránti rajongását. Úgy, hogy melltartónak használt két bagelt, miközben egy puszival nyomatékosította érzéseit. A videót Jillian Davisonnak, a Glamour divatszerkesztőjének kell megköszönnie. 

🥐I LOVE BREAD!🥐 xx

jilliandavison (@jilliandavison) által megosztott bejegyzés,

Emily Ratajkowski modell jelenleg Mexikóban vakációzik. Az első vetkőzésen már túl van, így valamivel visszafogottabb képeket posztol. Például arról, hogy messze földön híres dekoltázsa az erős napsütés miatt szenvedett kárt.

Someone got a sunburn

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Sáfrány 'Aleska' Emese ezzel szemben még csak készül a nyárra, de most már látszik, hogy nem veszi félvállról a dolgot. Ismét elment fürdőruhát próbálni, és ennek eredményét az alábbi, dögösségben nem szűkölködő fotón mutatta meg. 

Itt az ideje készülni a nyárra mert már nagyon közeledik !:)))

Sáfrány Emese aka Aleska💎 (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő modell két év kihagyás után ment el jógázni, ami kis híján végzetes következményekkel járt. Ezután az ágyában elterülve vallotta be, hogy mozdulni sem képes, viszont még soha nem érezte ennyire jól magát.

After my first yoga class in two years.. I'm dead I can't move Yet I feel better than ever #GoodNight

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Másik leghíresebb modellünk, Palvin Barbara ezúttal egy fotózáson szexiskedett hosszú lábaival, és a képaláírás alapján ebben Éder Krisztián keze is vastagon benne volt. Íme:

new story out now for @crfashionbook 😍@carineroitfeld @benperreira 📸 @krisztianeder ❤️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Mára annyi, viszlát!