A celebnő neve mindenki számára ismerős kell, hogy legyen. Nem A-listás híresség, mint mondjuk Jennifer Lawrence, de kétségtelenül megkerülhetetlen a bulvárvilágban. Ezért számolt be  annyi médium a párizsi kirablásáról, valamint férje, Kanye West összeomlásáról, majd a pletykáról, hogy úgy néz ki, elválnak

A videó

Eredetileg Ray J, egy R&B énekes akarta kétségbeesetten nyilvánosságra hozni a felvételt, amin maga is látható. Több helyen is házalt vele. Hogy miért? Mert Paris Hilton példáját követve akart berobbanni a köztudatba.

De hiába látszott, hogy Ray J miket művel az ágyban egy nővel, különösebben senkit sem érdekelt.

A Velveten is 1101 (ezzel a cikkel együtt már 1102) találatot ad ki a kereső, ha beírjuk a nevét. De honnan ez a hírnév? Van egy közel 10 éve sikeresen futó reality sorozat, aminek ő adja a gerincét, az ő és családja életéről szól. Ez a Keeping Up With The Kardashians. Akár ez is lehetne az ősforrás, de mint kiderült, ez a műsor lehet, hogy nem is jött volna létre, ha nincs az a bizonyos szexvideó, amiben Kim Kardashian szerepel. 

Itt most nem a videó létezése az érdekes, hisz az egy 2007-es történet, hanem az, hogy nagy valószínűséggel ennek köszönhetően lett felfedezve Kim Kardashian. Teljesen mindegy, hogy kinek tudható be a felvételek megjelenése, de tény, hogy az 2007 februárjában került ki, és még ugyanabban az évben, októberben elindult a Keeping Up With the Kardashians. Igaz, korábban nem csak modellként, hanem mint Paris Hilton legjobb barátnőjeként tartották számon, de talán nem annyira vad elmélet, hogy tényleg ennek a szexvideónak köszönhető a celebnő ismeretsége. 

Ön szerint?

 

(Huffington Post)