Sáfrány 'Aleska' Emesével a Glamour gálán futottunk össze, és persze nekünk is feltűnt a ruhája. Nem is maradhatott ki a heti trend válogatásunkból. Mint megtudtuk, a fejdíszt és a felsőt Kerényi Virág tervezte neki kifejezetten erre az alkalomra, és kiderült, annak is megvan az oka, hogy miért volt ekkora a dekoltázsa.

A Story gála után apukám azt mondta, mindig olyan visszafogott vagyok, úgyhogy gondoltam kipróbálom, milyen ekkora dekoltázzsal gálázni. Még szoknom kell, de élvezem, látom, hogy mindenki nagyon figyel.

- magyarázta a celebnő, aki arról is mesélt nekünk, milyen a párkeresés a Tinderen.

Annak ellenére, hogy már legalább három hete letöltötte az alkalmazást, még egyetlen randin sem  volt.

Ilyen régimódi vagyok, egyelőre barátkozom azzal, hogy így is lehet ismerkedni. De úgy vagyok vele, hogy először írogassanak jó sokáig, hogy abból leszűrhessem, mennyire érdeklem őket. Ami számomra egy kellemes meglepetés, hogy mindenki kedves, illedelmes.

- tudtuk meg Aleskától, akivel ha Ön is szeretne csetelgetni és esetleg találkozni, akkor siessen, mert már van egy titokzatos férfi, aki felkeltette az érdeklődését. Mondjuk egyelőre vele sem találkozott, úgyhogy még simán van esély!