Van rá oka, ne aggódjon, Instahíradónkból mindjárt ki is derül. Előtte azonban mást mutatunk, hogy fokozzuk az izgalmakat. Elsőként például irigykedésre késztetjük, amiért Kulcsár Edina mosolyogva viseli, ha fehérruhás asszonyok puhítják föl az amúgy érdesnek hitt lábát. 

Haladjunk tovább, és tekintse meg, milyen erős Vajna Tímea, aki láthatóan egy tíztonnás gallyat igyekezett elhúzni a tengerparton, mert mégse volt jó ott, ahova mások tették. 

Soon... @cavallariafilmes 🤗

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Britney Spears megint posztolt egyet viszonylag újdonsült barátjával, Sam Ashgarival, akit mi csak igazi Gyúrós Józsiként emlegettünk legutóbb. Pont úgy festenek egymás társaságában, mint a kötelező, karácsonyi családi fotókon bárki, de talán ettől lesz olyan természetes a látvány. A színes cipő pedig a férfi lábán található, nem Spears áll ilyen furán.

Last show of the week with @samasghari 🏵🏵🏵

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Végül pedig íme, itt van David Beckham, akitől eléggé megijedtünk így hirtelen, de van magyarázat a külsejére. Ahogy már megírtuk, Guy Ritchie új filmjében, az Artúr királyban kapott szerepet, amiben ezek szerint ilyen fess fiatalember benyomását fogja kelteni. 

Rough day at the office @kingarthurmovie @guyritchie

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Azért még bízunk benne, hogy este jól fog aludni. Mármint ön. El is búcsúzunk, viszlát!