Demcsák Zsuzsa mindenki helyett kellemetlenül érzi magát, amikor Istenes Lászlónál megszalad egy szóvicc

2017.03.29. 12:10 Módosítva: 2017.03.29. 14:39

Nem ez az első, és remélhetőleg nem is az utolsó pillanat, amikor az ország legnézettebb reggeli műsora egyik jelenete miatt sokakban tort ülhet a szekunder szégyen.

Legutóbb is volt egy tragikomikus pillanat, amikor a Mokka pár másodperc erejéig brit vígjátéksorozattá alakult. De szürreális veszekedések is akadtak, amikhez még Vujity Tvrtko és Berki Krisztián kettőse se kellett.

Ma reggelre is jutott egy kiemelendő momentum. Egy teljesen ártalmatlan, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor új epizódját bepromózó szegmens elején az általában mindenért túlcsordultan lelkendező Istenes László annyit kérdezett Gregor Bernadett fiától, akot Álmosnak hívnak, hogy

Álmos, nem vagy álmos?

Mit reagálhat erre egy profi műsorvezetőnő, akit az imént csapott meg a szekunder szégyen szele? Hát ezt.

Demcsák Zsuzsa és Istenes László elég érdekes párost alakít. A fenti példákból is látszik, hogy különböző egyéniségek, és teljesen más értékeket képviselnek. Az ezekből adódó egymásnak feszülést viszont már nem tudják titkolni. Persze, egy laza hangvételű reggeli műsort nem is faarccal kell levezényelni, de ők néha elég keményen szurkálódnak.

Az egész beszélgetést itt lehet megnézni.

Mára is jutott egy különösen szürreális pillanat a Mokkában.

Posted by Velvet on Wednesday, 29 March 2017