Igazi tavaszi időre készüljön csütörtökön, sok napsütéssel és 20 fokos maximum hőmérsékletekkel. Amíg felkészül elmondjuk, hogy a Bors szerint Kiss Ramóna lesz az X-faktor új műsorvezetője.

  • A lap szerint már a próbafelvételeken is túl vannak és egy jól értesült informátor azt is elárulta, hogy a hivatalos fotózás is elkezdődött. A RTL Klub vezetése csak annyival kommentálta a hírt, hogy „a 2017-es X-Faktor jelenleg a casting szakaszában van, a jelentkezők meghallgatásán dolgoznak a szerkesztők, mentorokról és műsorvezetőkről még korai lenne beszélni.″
  • Szintén a Bors ír arról, hogy a Calss Fm-nél Stohl András váltja Sebestyén Balázst a csatornánál ragadt Morning Show-ban, ahová állítólag A-listás sztárokat csábítottak, miután Sebestyénék távoztak. Bereczki Zoltán ugyan nemet mondott, Stohl viszont a lap forrása szerint rábólintott az ajánlatra.
  • A Bors ír arról is, hogy Jakupcsek Gabriella egyáltalán nem érzi bukásnak, hogy a TV2 nem ad több részt az Egymás szemében című műsorából.  Bár a  békítőshow-ból eredetileg is csak öt adást tervezett a csatorna, ám vélhetőleg nem azzal a szándékkal, hogy annak nézettsége az utolsó adásra már 3,4 százalékra csökkenjen a 18–49 éves korosztályban. Jakupcsek szerint ez egy szociális kísérlet volt, amire így reagáltak a nézők. A műsorvezető egyébként nem lesz munkanélküli, saját vállalkozásában dolgozik addig, amíg nem kap új tévés felkérést.