Az már korábban is kiderült, hogy a világhírű tévésztár és trashceleb, Katie Price nem nagyon ért a gyerekneveléshez - legutóbb például olyan képeket posztolt Princess nevű kislányáról, amin tetőtől talpig sminkben pózol. A nem túl előnyös fotók miatt érthetően sokan felháborodtak, aztán később Price megbánta, hogy így mutogatta a nagyvilág előtt gyermekét.

Most viszont úgy tűnik, hogy újra belefutott ugyanabba a hibába a 38 éves híresség. Nemrég ugyanis egy olyan fotót osztott meg Princessről, ami egy 9 éves kislányhoz képest azért elég erős. 

My * in @katiepriceboutique loving her hols * @kandima_maldives

Katie Price (@officialkatieprice) által megosztott bejegyzés,

Egy rajongó rögtön be is kommentelte a kép alá, hogy nagyon nem helyes egy ilyen fotót megosztani egy 9 éves gyerekről, és teljes joggal háborodott fel azon is, hogy miért van ennyire nyitva a kaftán. 

Princess egyébként még Katie Price előző, Peter Andréval való házasságából született. A glammodell egyébként összesen 5 gyereket nevel, köztük a halmozottan fogyatékos, 15 éves fiút, Harvey-t is, akit szinte folyamatosan támadnak a trollok fokozott autizmusa és a bőrszíne miatt. 

via Daily Mail