Megszokhatták, hogy esténként egy Instahíradóval fölözzük le mindazt, amit a legalább kicsit érdekes hírességek megosztottak magukról Instagramon, de ma valahogy semmi őrületes nem történt. Ezért most jön a különkiadás: mutatunk néhány híres embert, akit szerintünk tényleg érdemes követni.

1. Éder Krisztián

Éder Krisztián már régóta nem popsztár (mármint magyar szinten), hanem egyre elismertebb fotós, aki ráadásul nagyon szórakoztató tartalmakat oszt meg az Instagramján. Nemrég Los Angelesben kóborolt, egyébként pedig gyakran lóg New Yorkban élő magyar modellekkel, amit rendszeresen dokumentál is. (Az Instagram Storyjaiban pedig néha a Velvet is felbukkan, mindig megdobban a központi szívünk.) De amikor nem celebekkel nyüzsög, vagy éppen dolgozik, akkor is érdekesek a posztjai.

Little impro before the legend @adamgyorgy at Steinway Hall!

Krisztián Éder (@krisztianeder) által megosztott bejegyzés,

2. Lilu

Lilu éppen az Everest Expedícióval jár a Himalájában, és nagyon szép fotókon örökíti meg, mit lát menet közben. Legalább a következő pár héten biztosan érdemes lesz követni, a képaláírások pedig külön figyelmet érdemelnek - jól szórakozik saját elgyötörtségén is.

Néha meg kell állni rácsodálkozni erre a sok szépségre*** #himalayas #flags #mountains #walkingallday

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

3. Tóth Vera

Ha egészen más zenei stílusok iránt érdeklődik, mint amilyenekben az énekesnő általában megnyilvánul, akkor is érdemes kicsit odafigyelni most rá, illetve kicsit visszalapozgatni az Instagramján. Ugyanis éppen Amerikában utazgat, és nagyon hangulatos fotókat posztol onnan. De korábban írt is érdekeseket.

Napozási, kaliforniai fontoszintetizálás **** #california #losangeles

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

4. Sylvester Stallone

Stallone szupersztár, ez nem kérdés, de az Instagramon is vicces. Egyrészt folyamatosan nyomasztóapus videókat készít a lányaival, másrészt elő-előás néhány érdekes, régi forgatási fotót, vagy családi emléket. Menő.

5. Arnold Schwarzenegger

A testépítőből lett színészből lett politikus (stb. stb.) egyrészt érdekes személyes fotókat oszt meg (múltkor például arról, hogyan vágta a fia haját), másrészt beszól Trumpnak, harmadrészt testépítőkkel szórakozik... jó, szóval nagyon sokáig lehetne ezt még folytatni. Az Instagram-leírásából minden kiderül: "Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back." Vagyis: "egykori Mr. Olympia, Conan, Terminátor és Kalifornia kormányzója. Megöltem a Ragadozót. Mondtam, hogy visszatérek".

Congress is terrible at their job. But we can't get rid of them. Why?

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

6. Brie Larson

 Listánkat egy Oscar-díjas színésznővel zárjuk, aki nem átall rendszeresen válaszolni követői megjegyzéseire, vicces gyerekkori képeket mutat magáról, amikor pedig ideje engedi, érdekes és fontos embereket, vagy műveket mutat be azoknak, akik figyelik, mit művel az Instagramon. A legutóbbi posztjában Brie Larson arról ír, hogy mielőtt foglalkoztatott színésznő lett volna, dj-zett Los Angelesben mindenféle véges partikon. Figyeljenek rá, érdemes!