Gwen Stefani párja, Blake Shelton egy interjúban idézte fel, hogy annak idején elkövette a legnagyobb hibát, ami csak a tetoválás kapcsán el lehet követni: részegen vetett papírra néhány mintát, majd azokat hirtelen felindulásból fel is varratta.

A 40 éves énekes valamilyen rejtélyes indíttatásból szarvasnyomokat választott a tetkókhoz, amik az alkarjára kerültek fel.

Ah... Another Sunday evening in my Oklahoma...

Blake Shelton (@blakeshelton) által megosztott bejegyzés,

Arra, hogy a végeredmény nem lett túl esztétikus, viszonylag hamar rádöbbent, ezért fél évvel később szögesdrótokkal próbálta feldobni a mintát, ám ez sem lendített túl sokat az egészen.

Azóta még mindig vannak, akik odajönnek hozzám, hogy elmondják: ember, katicabogarak, ez király! Mit jelentenek számodra? Valószínűleg nekem van a legbénább tetkóm, nemcsak a country zene berkein belül, hanem talán az egész világon.

Blake Shelton két éve jött össze Gwen Stefanival, akinek az előző házasságából született három gyermeke. A 3 éves Apollo, a 8 éves Zuma és a 10 éves Kingston azóta eléggé megkedvelte az énekest. Ennek egyik kézzel fogható jele, hogy április 2-én, vasárnap a béna tetkót ábrázoló rajzokkal vállaltak vele maximális szolidaritást.

Via People magazin