Egészen biztos, hogy Ön is belefut évente legalább egy olyan cikkbe, ami azt ígéri, hogy most-aztán-már-igazan-tényleg kiderült, ki Harry herceg valódi apja. És ez csak egy a világot évek óta lázban tartó témák közül, amikre egyelőre nincs válasz. Mikor pedig az ember nincsen magyarázat birtokában, akkor előszeretettel gyárt magának, és ebből születnek azok a fantasztikus összeesküvés-elméletek, amiket most az E! segítségével elhoztunk. Lássuk, mik a celebvilág legnagyobb rejtélyei, és szavazzon, Önt meggyőzte-e valamelyik magyarázat!

Mi történt a liftben a MET-gálán?

Az alapsztori a következő: 2014-ben a MET-gála után Beyonce testvére, Solange, kicsit megverte a liftben a sógorát, Jay-Z-t. Ennek miértjére pedig azóta sincs válasz, de három népszerű elmélet azért van.

Az első szerint Jay-Z egy divattervezővel flörtölt a partin, Solange pedig jó testvérhez méltóan meg akart védeni a nővére becsületét, ezért a liftben először csak szóban osztotta ki az énekest, aki ezt nem fogadta olyan jól. Ezen feldühödve pedig a tettlegesség mellett döntött.

A második elmélet szintén egy nővel indokolja a verekedést. Eszerint Jay-Z Rihanna afterparijára akart menni a gála után ahelyett, hogy hazament volna a családdal. Ettől pedig Solange-ban eltört valami.

És persze vannak azok, akik biztosak benne, hogy őket már nem lehet átverni és kilométerekről kiszúrták, hogy ez csak Jimmy Kimmel hédiahekkje volt.

Ön szerint melyik lehet igaz?

Kicsoda Harry herceg apja?

Harry herceg még akkor is évente keveredik botrányba, mikor épp semmi hülyeséget nem csinál. A bulvársajtó ugyanis kicsi kora óta nem tudja túltenni magát a hajszínén. Vannak, akik számára a vörös tincsek egyértelműen bizonyítják, hogy nem Károly herceg az apja.

Ezt azzal szokták alátámasztani támasztani, hogy Dianának volt egy vörös hajú szeretője, James Hewitt, a meggyőződésüktől pedig az sem tántorítja el őket, hogy ez a kapcsolat csak Harry születése után szökkent szárba.

Ön szerint ki Harry herceg apja?

Megcsalta-e Brad Pitt Jennifer Anistont?

Brad Pitt és Jennifer Aniston válásán a fél világ még mindig nem tudja túltenni magát (annak ellenére sem, hogy már a Pitt-Jolie szakítás érába léptünk). És még mindig megválaszolatlan a kérdés, hogy miért ért véget a kívülről tökéletesnek tűnő kapcsolat?

A legelnézőbb elmélet szerint, valóban csak a külső szemlélőnek látszott boldognak a Pitt-Aniston házasság. Valójában, mikor a színész találkozott Jolie-val, a Jóbarátok színésznőjével már szakítottak. Pittnek pedig pont volt egy Angeline Jolie méretű hely a szívében.

Mások abban hisznek, hogy a színész egyszerűen nem bírt magával, és már a Mr. És Mrs. Smith forgatásán csalni kezdte a feleségét Jolie-val. Egyébként az ilyen elméleteket annyira szeretik, hogy most a nagy Pitt-Jolie válságban a színészt Marion Cotillarddal hozták össze, akivel nemrég együtt dolgozott. Az elméletgyártókat pedig az sem érdekelte, hogy a francia színésznő ebben az időben a második gyermekével volt terhes.

A legelképesztőbb megfejtés azonban egy doktortól, Helen Fishertől, érkezett, aki az agyban lezajló kémiai folyamatokkal magyarázta Pitt és Aniston szakítását.

Ön szerint miért szakított Brad Pitt és Jennifer Aniston?

Hány éves Lorde?

Az új-zélandi énekesnő négy évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, többek között azzal, hogy – állítólag! - 16 éves volt akkor. Szóval hivatalosan most 20. Ám az alternatív tények előtti időkben az emberek nem hittek el csak úgy mindent, ezért tömegével vannak olyanok, akik megkérdőjelezik Lorde korát.

Van egy komoly bázis, amelyik egyenesen azt álltja, hogy az énekesnő nagyjából 40 éves. Erre pedig szinte megdönthetetlen bizonyítékuk van: egy korfelismerő programmal vizsgáltatták meg az arcát, az eredmények pedig ezek voltak: 30, 36, 49. Gyanús, ugye? Semmi esetre sem 20!

Egy másik csoport internetező szerint azonban ekkorát nem hazudott Lorde és a menedzsmentje. Szerintük az énekesnő csak pár évvel idősebb, nagyjából 25-26 évre saccolják a korát.

Ön szerint hány éves Lorde?