Nemsokára megjelenik a Kardashian-lányok mostohaapjaként elhíresült, korábban Bruce Jennerként ismert Caitlyn Jenner önéletrajzi könyve, az Életem titkai, amelyben többek között arról is ír, hogy milyen volt átesni a nemváltó műtéten. Arról, hogy hogyan lett ő sportemberből az elfogadás és az átalakulás szimbóluma, itt írtunk

A transznemű híresség memoárjában azt is elárulja, hogy Robert Kardashian tudott arról, hogy O.J. Simpson bűnös volt Nicole Brown Simpson és Ronald Goldman meggyilkolásában és reménykedett abban, hogy elítélik.  

Robert Kardashian

Kim Kardashian apja, aki leginkább arról ismert, hogy O.J. Simpson barátja, majd később az egyik védőügyvédje volt. 1991-ben vált el gyerekei anyjától, Kris Jennertől, aki aztán hozzáment Bruce Jennerhez - így lett Bruce Jenner a Kardashian-gyerekek mostohaapja. Robert Kardashian 2003 szeptemberében hunyt el nyelőcsőrákban. 
(A Kardashian családfát részletesen itt mutattuk be).

Jenner könyvében arról ír, hogy a kilencvenes évek végén egy beszélgetés során Kardashian azt mondta, hogy nagyon örült volna, ha Simpsont már az első tárgyalás alatt elítélik. 

Ez az állítás azért is érdekes, mert Robert Kardashian volt O. J. Simpson védelmének egyik tagja. Jenner egyébként szentül hitte, hogy O. J. megúszott két brutális gyilkosságot, és azt az elméletét is megosztja könyvében, hogy miért pont Kardashian vállalta el a védőügyvéd szerepét. 

Az évszázad pere

O.J. Simpson egykori NFL-játékost 1994-ben vádolták meg volt neje, Nicole Brown és Ronald Goldman meggyilkolásával. Simpson pere igazi médiaszenzáció volt, az amerikai tévék élőben közvetítették annak minden mozzanatát. A Kalifornia állam és Orenthal James Simpson pere 1995 januárjától egészen októberig tartott. A bíróság végül ártatlannak találta és minden vád alól felmentette. Simpson jelenleg börtönben van: 2008-ban Las Vegasban a kettős gyilkossági ügytől teljesen függetlenül rablásért és emberrablásért 33 éves börtönbüntetésre ítélték.

Egyszerűen azért (is),

mert féltékeny volt Kris Jennerre, amiért ő hozzáment Bruce Jennerhez - egy hónappal azután, hogy elvált Robert Kardashiantól.

A korábban tízpróbában olimpiai bajnoki címet szerző sportoló azt is leírja önéletrajzában, hogy még soha nem találkozott ennyire nárcisztikus, önző seggfejjel, mint amilyen O. J. Simpson volt aktív amerikai focistaként.

A 67 éves celeb arról is őszintén és nyíltan vall kötetében, hogy hogyan élte meg a nemváltó műtétet. Nagyon sokan kérdezték tőle, hogy mégis milyen élmény volt ez a jelentős beavatkozás, amiről csak ennyit írt: 

A műtét sikeres volt, és végre hosszú idő után felszabadultam. Életemben először végre azt éreztem, hogy hitelesen élek. 

Caitlyn Jenner memoárja április 25-én jelenik meg.

via Jezebel