Kirúgták a tévétől, mert bevallotta, hogy mellékállásban prostituált

2017.04.13. 14:15

A szerb valóságshow-szereplő Maca Diskrecija, polgári nevén Senada Nurkic életútjával januárban foglalkoztunk. Akkor annak kapcsán, hogy túl szexi fotókat posztolt magáról az instára, ami oda vezetett, hogy felfüggesztették profilját. A 24 éves nő közben kitermelt egy újabb botrányt: elismerte, hogy keresetét prostiként egészíti ki.

Senada Nurkic egy internetes oldalon hirdette magát
Senada Nurkic egy internetes oldalon hirdette magát
Fotó: instagram

A korábban az énekléssel és a modellkedéssel is kacérkodó Nurkic először tagadta, hogy az interneten szexuális jellegű szolgáltatásokat kínál. Álláspontjának hitelességén ugyanakkor sokat rontott, hogy az ominózus oldalon megtalálták telefonszámát. Végül aztán nemcsak azt ismerte el, hogy pénzért szexel, hanem hozzáfűzte, hogy emiatt cseppet sem szégyelli magát.

A prostitúció olyan munka, mint a többi. A családtagjaim, köztük az édesanyám, Enesa támogatják a döntésemet. El kell adnom a testem, hogy fenn tudjam tartani magam, és hogy anyagilag segíthessem őket is. Nem látok ebben semmi rosszat.

A törvények viszont látnak, mivel a prostitúció illegális Szerbiában. Nurkic mégsem tart a következményektől, mert saját bevallása szerint rendkívül közeli viszonyt ápol egy befolyásos politikussal.  

„Nem félek a börtöntől. Megvéd engem, és nem fogja hagyni, hogy bármilyen formában megbüntessenek.”

Ami tarifát illeti, Nurkic 500 eurót (156 ezer forintot) kér a hagyományos szexért, 1000 euróért (312 ezer forintért) pedig már gruppenre is kapható.

Az instán annyira túltolta a meztelenkedést, hogy felfüggesztették a profilját
Az instán annyira túltolta a meztelenkedést, hogy felfüggesztették a profilját
Fotó: instagram

Kuncsaftjaival szemben csupán egyetlen elvárást támaszt. Azt, hogy legyenek jóképűek. Különben nem is hajlandó ágyba bújni velük.

Főleg üzletemberek használnak. Amikor nincs otthon a feleségük, elmegyek hozzájuk bulizni, és szexelek velük a lakásukban, de néha ők keresnek fel engem. Az ügyfeleimről általánosságban elmondható, hogy gyönyörű és jóképű férfiak. Néhány lány csak álmodik erről, esküszöm nektek. A pénzen kívül különféle drága ajándékokat, parfümöket és szexi fehérneműket kapok tőlük.

A szerb megélhetési celebbel nem mindenki annyira megértő, mint a rokonsága. Újabb balhéját megelőzően a Pink tévécsatorna „Mighty Program” című adásának műsorvezetője volt, ám őszinteségi rohamát követően hirtelen elbocsátották. Sőt, maga a műsor is megszűnt. Véletlen? Aligha!

„Számost panaszt kaptunk a nézőktől, akik úgy gondolták, hogy a műsor nem tartozik egy nemzeti tévécsatornára”

– állt a hivatalos indoklásban.

A nézőknek is sok volt, amit a műsorban művelt
A nézőknek is sok volt, amit a műsorban művelt
Fotó: instagram

A helyi média szerint a nézők egyébként leginkább Nurkic faragatlan viselkedését és piszkos beszédét kifogásolták.

Via The Sun