Ezt nehéz megmondani, de annyi biztos, hogy most felkerült 18 darab kép a Getty Images képtárába, amin Andy Vajna felesége válogatott utcai öltözékben, hol Burberry felsőben, hol Gucci ridikült (MÁRKAJELZÉSSEL KIFELÉ!) szorongatva, spontán sétál Los Angeles egyik utcáján.

na de mi ez?

  • A képaláírásból nem derül ki, hogy ki az a Vajna Tímea. Nevesítve van, de mintha egy ismert név lenne, nem szorul magyarázatra, hogy kit látunk a képen. 
  • A fotókat Timur Emek készítette. Timur Emeknek csak ez a 18 darab Vajna Tímeáról készült fotója található a Getty Images képtárában. A saját honlapja szerint viszont egyáltalán nem kispályás, mert jelentek meg fotói a Vouge magazinban, a GQ-ban és a Harper's BAZAAR-ban is.
  • Akinek nincs a Getty-vel külön megállapodása, az egy ilyen képet S-es méretben 150 euróért (46 ezer forint), M-esben 335 euróért (104 ezer forint), az L-es méretűt pedig 565 euróért (176 ezer forint) töltheti le.

Természetesen kerestük a sajtósát, de nem értük el. Pedig jó lenne megtudni, hogy most akkor Vajna Tímea jósnőként, modellként vagy miként akar érvényesülni Amerikában.

(Cikkünket frissítjük, amint reagálnak megkeresésünkre, de ennek bekövetkeztére nem fogadnánk egy S-es méretű kép árában sem.)