A Nagy Sugarloaf-kvíz: felismeri a zenekar összes énekesét?

2017.04.14. 18:27

Tegnap derült ki, hogy a Sugarloaf zenekar új énekesnője az X-Faktorban feltűnt Muri Enikő lesz - ő már a hatodik frontember a sorban, ennek apropóján most játékra hívjuk Önöket!

Nincs még egy olyan zenekar a hazai könnyűzenében, amely ilyen sokszor váltott volna énekest: az együttes 1995-ös indulása óta összesen hat frontember (egy fiú és öt női énekes) adta egymásnak át a stafétabotot - illetve a mikrofont.  

A zenekar legújabb felállása.
A zenekar legújabb felállása.
Fotó: Sugarloaf/Facebook

Van még egy közös pont a zenekar énekeseinek kiválasztásában: az elmúlt 15 évben a Sugarloaf előszeretettel hívott a bandába olyan énekesnőt, aki valamilyen tehetségkutatóban tűnt fel.

Így került be a zenekarba 2005-ben a Megasztár első évadában indult Dér Heni, aztán kilenc évvel később egy újabb énekesnő (akinek nevét most a kvíz miatt nem áruljuk el), majd miután ő is otthagyta a fiúkat a színészi karrierje miatt, érkezett a szintén tehetségkutatós, Sonia keresztnevű frontember. Végül 2017 áprilisában hozták nyilvánosságra, hogy az együttes új énekese Muri Enikő lett - akit többek között az X-Faktorból ismerhetünk

Szóval itt az ideje, hogy leteszteljük, mennyire van képben Ön a "Sugarloaf énekesei 1995-2017" témakörben. Az alábbi képes kvízünkben megmutatjuk a zenekar eddigi frontasszonyait (és egyetlen férfi énekesét), Önnek pedig nincs más dolga, mint felismerni őket. 

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »