Katie Holmes, úgy tudni, 2013 óta együtt van a mostanában nálunk forgató Jamie Foxxszal, de ez bizonyára nem lepte meg önöket. Az viszont meglepheti, hogy a két színész évek óta milyen szupertrükkösen titkolja a kapcsolatát - erről írt most a US Weekly.

A lap egy kicsit megint foglalkozik Holmes és exférje, Tom Cruise állítólagos válási záradékával, amelynek értelmében a színésznő öt évig nem randizhat nyilvánosan senkivel. Amit írnak, az alapján Holmes és Foxx James Bondhoz hasonló képességekkel rejtőzik a fotósok elől:

  • gondosan megtervezett módokon találkoznak, kerülve a feltűnést. Így nem vettük észre, hogy együtt szilvesztereztek Miamiban, előtte pedig Mexikóban ünnepelték a színésznő születésnapját;
  • utazáshoz sötétített ablakú kocsikat választanak, hogy így se lehessen összekötni őket;
  • titkos liftekkel (ami valószínűleg a személyzeti-vagy teherliftet jelentheti) közlekednek, ha valahonnan elmennek.

Ennek ellenére tudni lehet, hogy mielőtt április 3-án Foxx Magyarországra utazott volna, együtt vacsoráztak New Yorkban, és a lap informátora szerint ilyesmiből egyre több lesz, mivel lassan lejár ez a 2012-ben kötött, "nemrandizomsenkivel"-megállapodás. Sőt, arról is szó volt, hogy a színésznő Európába jön Foxxszal. Hátha pont hozzánk!

Persze felmerül a kérdés, hogy egyáltalán mi értelme van ilyesmit megkövetelni bárkitől, de pr-szempontból tagadhatatlanok az előnyei. Most úgy néz ki, mintha Holmes évekig rá sem tudott volna nézni másra, csakis a volt férjéről ábrándozna, vagyis Cruise különösebb arcvesztés nélkül tud kijönni abból, hogy elvált tőle a felesége - mennyire máshogy festene a dolog, ha a színésznő egyből azzal került volna a címlapokra, hogy milyen boldog mással! Főleg úgy, hogy a színésznek azóta sincs új szerelme. Mondjuk állandóan forgat, úgyhogy legfeljebb valamelyik kolléganőjére lenne ideje.