A nagy nap.

Az egyik legfontosabb pillanat a szerelmes párok életében az igen kimondása. A hírességek esetében sincs ez másként. De ahogy bárkivel előfordulhatnak balesetek, úgy a celebeknél is bejöhet Murphy törvénye. A házasságkötés napján is. Volt olyan színésznő, akinek felgyulladt a menyasszonyi ruhája, de volt, akinél földrengés és hurrikán súlyosbította a nagy eseményt.

A modell Chrissy Teigen és a zenész John Legend esetében az igen kimondása több órát csúszott. 2013 szeptemberében volt a nagy esemény. Nem is akárhol, hanem Olaszországban a omói-tónál. Az egy dolog, hogy a helyszínen minden rendben ment, nem volt ítéletidő, semmi, de Ohióban tombolt a vihar. Hogy miért érdekes egy többezer kilométerre lévő hely időjárása? Mert onnan indultak a férj hozzátartozói. Ezért késett a VIP repülőjárat, így az egész ceremónia is.

Valaki rossz nevet mondott a fogadalomtétel közben. 

Jessica Simpson és Eric Johnson nagy napján ez történt. Mondjuk nem volt annyira kellemetlen helyzet, mint amennyire elsőnek tűnik. Jessica Simpson nem egy másik pasi nevét mondta, csak összezavarodott kicsit és a sajátját mondta Eric Jonhsoné helyett. Valahogy így lehetett:

Én, Jessica Simpson fogadom, hogy az itt jelen lévő Jessica Simpsonhoz feleségül megyek.

Bevallása szerint míg így is ez volt életük legboldogabb napja.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. esküvője elég apokaliptikusra sikeredett. 2002 szeptemberében Mexikóba mentek, hogy ott kössék össze életüket, erre: égszakadás, földindulás. A hirtelen jött hurrikán miatt bent a hotelben kellett lagzizniuk. Másnap meg ennél a szállodánál 4,6-os erősségű földrengést észleltek.

Na, de kinek a ruhája gyulladt meg?

Blake Lively-é. Amikor 2012-ben feleségül ment Ryan Reynoldshoz, és tiszteletükre még a Florence and the Machine énekesnője Florence Welch is énekelt a helyszínen, akkor Lively annyira belefeledkezett a dologba és olyan áhítattal hallgatta, hogy észre sem vette, hogy milyen közel áll valami csillagszóróhoz, amitől lángra kapott és egy kicsit kiégett a ruhája. Idővel, Ryan Reynoldsnak köszönhetően megtanult nem katasztrófaként gondolni erre az esetre. A férje azt mondta, amikor egyszer előkerült a ruha, hogy az az egés hagyta folt a kedvence, mert arra a pillanatra emlékeztet, hogy milyen csodálatos volt, amikor a saját esküvőjükön Florence Welch énekelt nekik.

via People