Pont múlt hét végén írtuk meg, hogy már hivatalos: Ben Affleck és Jennifer Garner elválnak. A pár az elmúlt időben békülni próbált, ám ez nem sikerült és a végleges szakítás mellett döntöttek. Sőt, a TMZ információi szerint a színésznek már van is új barátnője, de nem igazán komoly a kapcsolat.

Mindezek ellenére Affleckék ismét bebizonyították, hogy egy szakítást is lehet elegánsan intézni, főleg ha a partnerek tényleg a gyerekek érdekeit tartják szem előtt. A hétvégén például ismét együtt volt a család, hogy megünnepeljék a húsvétot. Vasárnap templomba mentek, ahol szemtanúk szerint abszolút nem látszott rajtuk semmilyen feszültség, sőt kifejezetten jó hangulatúnak tűnt az ünneplés.

A pár egyébként 2015-ben szakított, mikor kiderült, hogy Ben Affleck megcsalta Garnert a dadussal. Azóta többször próbálták megmenteni a házasságot, úgy tűnik eredménytelenül. Ám ebben az időszakban is nagyon ügyeltek arra, hogy a gyerekeik minél kevésbé sérüljenek, gyakran szerveznek családi programokat közösen, tavaly nyáron pedig együtt utaztak Európába vakációzni.