Charlie Hunnam szexszel konzervált magát elbaltázott házassága után

2017.04.18. 14:09

A nálunk főleg a Kemény motorosok című sorozatból ismert Charlie Hunnamot a világ egyik legszexibb pasijaként tartják számon, ami viszont nem akadályozza meg abban, hogy gyakorlatilag kínként élje meg az életet. Legutóbb azon kesergett egy sort, hogy kifejezetten undorodik attól, hogy színésznőkkel csókolózzon, mert koszosnak tartja őket, most meg arról siránkozott, hogy házasságát pokolként élte meg, és egyedül azért tud jól kinézni, mert válása óta viszonylag sokat szexel.

Charlie Hunnam még 1999-ben vette el Katharine Towne színésznőt, akivel a Dawson és a haverok című sorozat meghallgatásán ismerkedett meg.

„Először jártam Vegasban, amikor összeházasodtunk, de nem alakult valami jól.”

A pár közvetlenül azelőtt szökött el a bűn városába, hogy a mindössze 18 éves színésznek vissza kellett utazni Angliába. Bár csak három héttel korábban ismerkedtek össze, úgy érezték, hogy őrülten szeretik egymást.

„Mi van, ha többé nem látjuk egymást? Házasodjunk össze, és akkor újra találkoznunk kell, még akkor is, ha elválunk"

– tárta fel motivációikat.

Hunnam szerint ezután három szörnyű, fájdalmas és költséges év következett, de válásuk után legalább a macskák hozzá kerültek, amit kisebb győzelemként élt meg.

A színész később az ékszertervező Morgana McNelis oldalán találta meg a boldogságot, akivel már 12 éve vannak együtt. Elmondása szerint neki is komoly szerepe van abban, hogy ennyire jó formában tudott maradni.

„Próbálok olyan sűrűn szexelni, amennyire csak lehetséges. Ez fontos része a fitnesznek.”

Via US Weekly