Szép, napos reggelt kívánva bele is kezdünk reggeli lapszemlénkbe, jó informálódást kívánunk! 

Hujber Ferenc és a gyámügy

A Bors úgy tudja, hogy a színész annyira nem kellemes viszonyt ápol feleségével, hogy már a rendőrség is intézkedett az ügyben, ami azt takarja, hogy Hujber ellen kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. A cikkből nemigen derül ki, hogy ez pontosan mit jelent, de elég súlyos lehet, mivel a gyámügy is vizsgálatot indított. A lap cikkéből csak annyit lehet értelmezni, hogy Hujber gyakran szidja Cynthiát a gyerekek előtt, ami nem vet jó fényt rá. 

Nem fogok megbántani senkit. Nem fogok megsérteni senkit. Nem kérek tiszteletet. Nem kérek magamnak semmit. Egyet kérek csak: HAGYJÁTOK EZT MOST ABBA!!! Köszönöm, Hujber Ferenc

- írta a Facebook-ra, miután nem tudta eldönteni, milyen státuszba helyezze a családi állapotát az oldalon. 

Kelemen Anna és a netes szexszolgáltatás

Kelemen Anna szexhirdetésébe futott bele a Blikk, amin annyira megrökönyödtek, hogy gyorsan fel is hívták az oldalon található telefonszámot. Meg akarták tudni, tényleg a celebnő hirdeti-e magát 100 ezer forintért óránkét, vagy valaki más dogozik helyette. Állítólag egy idegenhangú nő vette fel a telefont, akivel későbbi időpont-egyeztetésben maradtak. Kelemen Anna tagadja, hogy ő lett volna az elváltoztatott hangú asszony, ugyanis csak saját szórakoztatásra szokott ilyen képeket küldözgetni egy-két személynek, ha úgy tartja kedve. 

De jelenleg boldog párkapcsolatban élek, és nagyon sok évembe telt az, hogy levetkőzzem magamról ezeket a jelzőket.

Azt ne kérdezze, milyen arcot vágott volna a történet összes szereplője, ha az időpont-egyeztetés után egy egyáltalán nem Kelemen Anna-külsejű hölgy állt volna az ajtóban.

Oszter Sándor felesége és az ittasan közlekedés

Tegnap megírtuk, hogy Failoni Donatella jogosítványát elvették, miután vezetés közben összekoccant egy másik autóssal. A fő problémakör mégsem a koccanás volt, hanem az, hogy állítólag alkoholt is fogyasztott hozzá. 

Igaz, bevallom, ittam, és utána a volán mögé ültem. Megszegtem a törvényt, de a saját és a gyerekem életére esküszöm, hogy nem történt baleset

- ezt a Blikknek mondta el, majd hozzátette, hogy szerinte egy pohár bor elfogyasztása még nem minősül ittas vezetésnek, és túlzásnak tartja a rendőri intézkedést. Egyébként azt is bevallotta, hogy a tojás volt az oka mindennek, ugyanis tényleg elfogyott főzés közben, így nem tehetett mást, minthogy leugorjon a közeli boltba újat vételezni. Ekkor jött egy külföldi autó, ami hirtelen lefékezett előtte, Failoni pedig éppcsak hozzáért a kocsija elejével. Ekkor a külföldi férfi hepciáskodni kezdett, az arra járó rendőrök pedig a legjobbkor érkeztek.

Ha egy olasznak azt mondanák, hogy nem ihat egy pohár bort a vacsorájához, ha vezet, akkor kiakadna. Persze tudom, hogy nem Olaszországban vagyunk, és a törvénnyel is tisztában vagyok, de furcsa egy szabály ez. Nem egyszerű az élet autó nélkül. Gyalog járok le a hegyről, tömegközlekedem és vonatozom.

Rövidhírek, amelyekről a Bestből értesültünk

  • Sarka Kata és Hajdú Péter gyerekei mindig négyüket rajzolják le, hogy érzékeltessék a szüleikkel: nem kéne elválniuk.
  • Marsi Anikó azt hitte, ordított szülés közben, és csak utólag derült ki számára, hogy nem.
  • Csernus Imre gyerekként pap akart lenni, de a csajok nem illettek bele az esküjébe, úgyhogy inkább mégsem lett pap.
  • Majoros Dundika Hajnalka nem szereti, ha a csapból is ő folyik, és már nem tűsarkúban, hanem farmerben futkos a gyerekei után.
  • Szebeni István kisfia kimondta az apa szót, amit a lap szerint a család egy wellness-szállodában ünnepelt meg. A cikk címéből kiderül még, hogy a műsorvezető kisfiának egy krokodil a barátja. (Beleolvasva kiderült, hogy a Zozo nevű állat a szálloda kabalája. Nagyon érdekes). 
  • Gönczi Gábor felesége pszichológus, ezért szerinte azonnal lebukna, ha csak eljátszaná, hogy figyel rá. Úgyhogy inkább beszélget vele, ami azért is felemelő, mert, ahogy mondja, igazán nagy magasságokig eljutnak ilyenkor.