18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bella Thorne felfedte intim piercingjét

2017.04.25. 19:58

A 19 éves Bella Thorne elég eredményesen gondoskodik arról, hogy figyeljenek rá az emberek. A kritikusok díjátadójára például nem vett fel bugyit vagy melltartót, legutóbb pedig a lábszőrével sokkolta az internetet. Némi kihagyás után a színésznő hétfőn ismét elérkezettnek látta az időt egy kis polgárpukkasztáshoz, amit ezúttal úgy valósított meg, hogy átlátszó felsőben pózolt a Snapchaten.

Bella Thorne
Bella Thorne
Fotó: instagram / bellathorne

A kitárulkozó jellegű felvétel egyértelművé teszi, hogy Thorne-nak nem csak az orrában van piercingje. Ha kíváncsi a másikra is, a hajtás után megnézheti.

Íme:

Ha nem lenne egyértelmű, a megoldást melltájékon kell keresnie
Ha nem lenne egyértelmű, a megoldást melltájékon kell keresnie
Fotó: Snapchat

Mint ismert, a színésznő tavaly a Twitteren ismerte el, hogy biszexuális. Nemrég azt is hozzátette, hogy számára Kristen Stewart az eszményi nő, ezért szívesen randizna vele.

„Annyira dögös! Fantasztikus csajnak tűnik.”

Stewart ugyanakkor látványosan boldognak tűnik Stella Maxwell modellel, így ha csak nem történik valami nagy dráma, egyelőre nem sok realitása van annak, hogy összejöjjenek.

Via The Daily Mail