• A Bors azt a következtetés vonta le abból, hogy Marsi Anikó és Palik László siófoki házát több ingatlanokat is értékesítő oldalon megtalálták, hogy a Tények műsorvezetője is hamarosan otthagyhatja a csatornát. Marsi pont egy éve vállalta el a TV2 hírműsorának vezetését, és hazaköltözött Spanyolországból. Később férje és két fia is követte, de a család nagyobb része később visszament Mallorcára. A lap szerette volna megtudni a házaspártól, hogy hogyan tervezik az életüket, kik és miért árulják a siófoki otthont, és Anikó hogyan tudja összetartani családját úgy, hogy jelenleg csak ő él Magyarországon, de kérdéseikre nem kaptak választ. Ha viszont ön egy 331 négyzetméteres siófoki ingatlanra vágyik, 310 millió forintért az öné is lehet.

Frissítés: Lapszemlénk megjelenése után a Tv2 közleményben reagált a Bors cikkére, ami szerintük nettó hazugság. Azt írták, hogy a csatorna vezetése nagyon elégedett a műsorvezetőnő munkájával és Marsi Anikó is megerősítette, hogy hosszútávon szeretne a Tények műsorvezetője maradni.

  • Szintén a Bors ír arról, hogy rágalmazásért ítélték el első fokon Bálint Antóniát, aki néhány éve a Facebookon egy nyilvános bejegyzésben nevezte  „idióta kurvának” és „elmebetegnek” gyereke apjának feleségét, Földesi-Béres Rózsát. A Fővárosi Törvényszél ezért nem jogerősen egy év próbára bocsátotta Bálint Antóniát.  Földesi-Béres ügyvédje szerint „azért nem a megszokott ítéletet hozták, mert úgy gondolták, több ilyen ügy is folyamatban van, és talán a próbára bocsátás olyan megelőző hatással is bír majd, amely a hasonló cselekedeteket féken tartja.″