Az internet figyel. Nem árt ezért jól átgondolni, hogy mit írunk ki magunkról a Facebook-ra, hogy melyik gombot nyomjuk meg a telefonon, ha a terhes képünket nem a snapchat-re, csak a saját képek mappába szeretnénk elmenteni, sőt, az se mindegy, melyik közösségi oldalon kit vagy mit lájkolunk.

Utóbbira Melania Trump az élő bizonyíték,

az pedig, hogy egy rossz döntésnek neten terjedő következményei lehetnek, már nem is meglepő jelenség. 

Na de kezdjük az elején. Ahogy minden második közszereplőnek, úgy  Melania Trumpnak is van személyes Twitter-fiókja, bár Donald Trump beiktatása óta nem vitte túlzásba a posztolást. Azóta egy másik fiókot használ állítólag (ezt), viszont most az eredeti, saját nevén futó oldalát is felélesztette egy pillanatra, nem is akármivel. 

Egészen pontosan lájkolta azt a gifet (fent), amelyen először színpadiasan mosolyog, majd hirtelen magába fordul, abban a pillanatban, amint a férje, Donald Trump már nem figyel. 

Persze erre már csak a feltöltő screenshotja a bizonyíték, de ez is több, mint a semmi. Andy Ostroy a  gifhez egyébként azt is odaírta, hogy az egyetlen fal, amit Donald Trump épített, az közte és Melania Trump között áll. 

Ott a lájk, látja? Ezt látva persze azonnal érkeztek a kommentek, a legtöbben arra kérték a first lady-t, hogy küldjön jelet, ha menekülni szeretne. Ennél erősebb jel ugyan nem kell, pláne, hogy egy ideje már sejteni lehet, hogy nem ő a legboldogabb asszony a világon. Persze azért az is előfordulhat, hogy valaki más lájkolgatott a nevében. 

Ön mit gondol a jelenségről?

Forrás: Gizmodo