Jó reggelt kívánunk mindenkinek, reggeli lapszemlénk következik! 

  • A Blikkből tudták meg a TV2 műsorvezetői, hogy kollégájuk, Demcsák Zsuzsa felmondott a csatornánál. Ezt az ex-kollégai (Pachmann Péter, Szabó Dóra, Mádai Vivien és Istenes László) szerdán árulták el a lapnak.


    A hosszú időszak után felmondó tévés személyiség ugyanis senkit nem avatott be a terveibe, még Pachmann Pétert se, akivel hosszú éveken át vezették a TV2 reggeli műsorát együtt. A főnökeivel múlt hétfő délután közölte a döntését: kilenc év után felmond a Mokkában, és ezzel együtt a csatornánál is.

  • A Hot! magazin mai számában jelent meg, hogy Szabó Zsófi és édesanyja között nem volt mindig felhőtlen a kapcsolat - volt hogy egymás ellen fordulta, mostanra azonban megoldást találtak problémáikra. Szabó Zsófi édesanyjának, Pálma asszonynak határozott elképzelése volt lánya jövőjéről, és inkább az előadóművészet felé terelte lányát, míg édesapja, Szabó Gyula inkább úgy vélte, hogy Zsófi elég önálló ahhoz, hogy eldöntse, mit szeretne kezdeni életével. 

Úgy éreztem, hogy csak apára hasonlítok, és anya egyáltalán nem ért meg. Mindig is apás lány voltam. Emiatt volt egy kisebb törés a kapcsolatunkban 

- nyilatkozta Zsófi a Hot! magazinnak.

  • Ázsiában forog a TV2 új reality show-ja, az Ázsia Expressz, és a Bors megtudta, hogy a csatorna műsorvezetője, Ördög Nóra keleti kényelemben élvezheti a forgatást. A híresség az egész családját magával vitte a távoli országba, és most kiderült az is, hogy egy bébiszitter is velük ment - azt azonban nem tudni, hogy az egész társaság költségeit a TV2 állja-e vagy saját zsebből gazdálkodnak.