• A ma reggeli Bors azt írja, hogy az egykori Mónika Show-hoz hasonló műsort indít az RTL Klub, de nem Erdélyi Mónikával. Helyette Nádai Anikó lesz a műsorvezető. A produkció a korábbi műsor folytatása lehet, még a díszlet is nagyon hasonlít arra, amit a Mónika Show-ban használtak. A lapnak állítólag egy bennfentes árulta el, hogy az egyik műsorvezető biztosan Nádai Anikó lesz, de a váltótársát még keresik. A csatornánál egyelőre nem akarták kommentálni a hírt. 

Az alábbi videóval kicsit nosztalgiázhat, ha már elfelejtette volna, milyen is volt a Mónika Show. 

  • A mai Blikk pedig arról számol be, hogy kevesebb, mint egy hét után kirúgták az Exek az édenben című műsorból az Alex nevű szereplőt, botrányos viselkedése miatt. Ami annyit jelent, hogy berúgott és meztelenül mászkált - mindezt persze a kamerák is rögzítették. Társai szerint vállalhatatlanul viselkedett. A 22 éves focistát meglepte a kiesése. 
  • A Best pedig elkísérte Stohl Andrást az édesanyjához, anyák napjára. Kiderült, hogy a színész Stohl gyerekkorában egy nyolcadik kerületi, kétszobás lakásban élt. Anyja arról beszélt a lapnak, hogy két gyereke közül Buci volt a rosszabb. Már gyerekkorában is hiperaktív és energikus volt. A börtönbüntetésén is túltette magát. Jobb családokban is előfordul az ilyesmi - mondta a magazinnak.