Ha Önnek is volt MySpace profilja, akkor az első barátja Tom volt. Ám ha nem is regisztrált a közösségi oldalra, szinte biztos, hogy ismeri Tom Anderson profilképét, ami azóta egy önálló branddé nőtte ki magát. Annyira, hogy a most 46 éves férfi még mindig a fehér pólós fényképet használja a Twitter, Facebook és Instagram profiljához. Így futottunk bele az utóbbiba és néztünk utána, mi van mostanában egykori internetes cimbinkkel, Tommal.

A férfi 2005-ben adta el a MySpace-t 580 millió dollárért (kb. 164 milliárd forint), de 2009-ig még a cégnél maradt. Ezt követően egy rövid ideig tanácsadó volt, mikor rájött, hogy inkább nyugdíjba is vonulhat, és ráfeküdhet arra, hogy elköltse a milliárdjait.

A nagy megvilágosodása egyébként a 2011-es Burning Man fesztiválon volt, ahol rájött, hogy egész jó fényképeket csinál és élvezi is a fotózást. Azóta arra tette fel az életét, hogy bejárja a világot és gyönyörű képeket készítsen. Úgyhogy ha egyszer Ön is olyan helyzetbe kerül, hogy el kéne költeni néhány milliárdot, akkor íme néhány tipp:

Vegyen víz alatt is használható kamerát és fényképezzen teknősöket Hawaii-on!

Tutajozzon Kínában!

Fotózzon majmokat japán termálvízben!

Nézze meg a sarki fényt!

Iceland's Northern lights. Today I arrived in Lofoten, Norway. Hoping to see some more aurora :-)

Tom Anderson (@myspacetom) által megosztott bejegyzés,

És persze járjon minden évben a Burning Man fesztiválra és biciklizzen a sivatagban!