• Demcsák Zsuzsa a Music FM Önindító című műsorában beszélt azokról a dolgokról, amik mostanság foglalkoztatják. Mint ismert, a TV2 Mokkájának korábbi műsorvezetője alig két hete mondott fel a csatornánál, ami a Bors szerint jó hatással volt rá, mert az adásban egészen felszabadultnak tűnt. „Nekem annyira erős volt az az érzés, hogy újra kapok levegőt. Éreztél ilyet valaha, hogyha váltottál? Tehát, hogy van levegőm, saját magam döntök. Saját magam ura vagyok” – fejtette ki Demcsák, majd elmesélte, hogy nagyon fontos számára a sport, de az elmúlt fél évben elhanyagolta. Egy-két hónapja aztán a fürdőszobai tükörben szembesült azzal, hogy a kockák eltűntek a hasáról, és nem úgy fest, ahogy szeretné. „Ez már nem az” – foglalta össze a kedvezőtlen változások lényegét.
  • A Blikk Hajdú Pétert látta vendégül, aki az olvasók kérdéseire válaszolgatott. Az egyik téma persze Sarka Kata volt. Miután a riporter szembesítette Hajdút azzal az olvasói véleménnyel, hogy felesége nem tudta őt értékelni, a műsorvezető először azt mondta, hogy a „jött a lovag fehér lovon”, majd a következő kijelentéseket tette: „Őszintén mondom, hogy sok boldogságot kívánok Katának, és remélem, hogy megtalálja az igazit. Nincs azzal probléma, ha az az igazi jóval idősebb, mint én, csak boldog legyen.
  • A Blikknek S. György, azaz VV Indián is interjút adott, amelyben arról beszélt, hogy milyen volt az a fél év, amit kábítószerrel való visszaélés miatt töltött börtönben. Ha érdeklik a részletek, erre fáradjon.
  • Ugyancsak a Blikk hívta fel a figyelmet, hogy először mutatta meg kislányát Máté Krisztina, akinek nem is volt más választása, Anna ugyanis kijelentette, hogy szerepelni szeretne édesanyja Anyamonológok című kisfilmjében. „Soha nem mutattam meg eddig, de hallotta, hogy az anyukákkal beszélgetek, és ott vannak a gyerekek, ő is szerepelni szeretett volna. Hiába próbáltam lebeszélni, hisztizett, dühöngött, hogy benne akar lenni a kisfilmben. Azt is Anna találta ki, hogy odajön a végén, és ad ajándékot, ahogy a többi gyerek” –idézte fel Máté Krisztina.
  • Hosszú Katinkának a Blikk szerint elég sűrű az élete. Éjt nappallá téve készül a júliusi budapesti vizes világbajnokságra, miközben cégét, klubját is irányítja, és a különböző felkéréseknek is igyekszik eleget tenni, így csak néhány óra jut az alvásra. „Még ha a napi edzések és teendők nagyon fárasztók is, mindig a cél lebeg a szemem előtt. Sokan kérdezik, hogy bírom ezt a tempót, de csak azt tudom mondani, ha szeretnénk elérni az általunk kitűzött célokat, akkor az áldozathozatal elengedhetetlen” – mondta el az úszónő, akinek egy átlagos napja 13,5 óra munkából, 7 óra pihenésből és 3,5 óra szórakozásból áll össze.