Ideje komolyra fordítani a szót. Ha nem is tudományos tény, de egyértelműen megállapítható, még doktori esszék, témába vágó Phd. szakdolgozatok és MTA-s vita értekezések nélül is, hogy

az úgynevezett "mellalj" villantás a legújabb, legszexibb őrület.

A mellalj pontosan az, ami. Nem árul zsákbamacskát. A mell alsó részéről van szó. 

Ideje volt megreformálni a kihívó női öltözködést! 2017-ben eljött az idő, hogy az évszázadok óta tartó klasszikus dekoltázsdiktatúra megszűnjön. A barokk korban is folyton csak a mell felső részét láthattuk. Dekoltázstól lefelé mindent rejtve tartottak a hölgyek. Csoda, hogy nagyapáink annak is örültek, ha egy nő bokája véletlenül kivillant? Nem. Ideje volt már valami újnak. Ez a forradalom most eljutott odáig, hogy a "mellalj" lett az új szexi.

Angolszász földekről eredetheztető a mostani divat hóbort, hisz az "underboob" kifejezés vált híressé. De annyira, hogy a szóra rákeresve 12 millió találatot kapunk.

  • Vannak már mellalj tetkók.
  • A People, sőt, a Cosmopolitan is foglalkozott a témával, hogy milyen sztárok villantottak már brutális mellaljakat.
  • Olyan sztárok álltak az inverz dekoltázs forradalma mögé, hogy népszerűsítsék a saját mellaljukat, és úgy általában az Underboobot, mint olyant, mint Rihanna, Lady Gaga, Ariel Winter, Nicki Minaj, Beyoncé, Miley Cyrus, Bella Hadid, Gigi Hadid, Kylie Jenner, Bella Thorne és Kendall Jenner.

 

Nem mellékesen még mi is írtunk egy mellalj-királynőről.

Azt nehéz megmondani, hogy ki a "mellalj" feltalálója, hogy kitől ered ez az egész. A New York Post is csak kérdésként mer közelíteni a témához, hogy talán Kourtney Kardashian az "Underboob" ősanyja.

Bárhogy is van, a lényeg, hogy van. Annyira a mindennapok részét képezi, hogy tematikus Instagram oldal is indult, ahol lubickolni lehet az alul szabadon hagyott női mellekben.

(New York Post, People, COSMO, Daily Mail, Us Magazine)