Ha az ember kicsit jobban odafigyel, nagyon szembetűnő, hogy bár a celebek sokat hangoztatják, hogy a magánéletüket nem szeretnék az újságokban viszontlátni, mégis elképesztően sokat beszélnek róla. Akár a legintimebb részletekről is. Így már tudjuk, hogy melyik sztárpasiknak van kis péniszük saját bevallásuk szerint, és olvashattunk már borzalmas szextanácsokat híres nőktől.

Úgyhogy most egy kicsit jobban beleástuk magunkat abba, hogy mit mesélnek a szexuális életükről. Meglepő módon sokan egészen gátlástálul és büszkén mesélik legjobb vagy éppen legrosszabb élményeiket és azt, hogy mit szeretnek az ágyban.

A jól ismert repülőgépes sztorik

Valamiért sok celebet az indít be, ha repül. Khole Kardashian is elmondta már, milyen jó buli a vécében csinálni és úgy tűnik az alma nem esett messze a fájától. Kris Jenner a Cosmopolitannak mondta el 2015-ben, hogy mikor férje még nem nőkét élt, egyszer ők is kipróbálták, hogy milyen a magasban szexelni. Elmondása szerint addig egészen jó volt a dolog, míg az út végén a pilóta nem gratulált nekik hangszóróban, hogy köszöntse őket a repülőn szexelők klubjába.

Ezzel szemben John Legend és Chrissy Teigen nem buktak le, ezért a modellnek magának kellett elmesélnie egy interjúban, hogy férjével egyszer az első osztályon, takarók alatt rejtőzve szexeltek, amiből a többi utas semmit nem vett észre.

S&M

Rihanna a Rolling Stone magazinnak mesélt egyszer arról, hogy mennyire szereti, ha kicsit elvadulnak a dolgok szex közben. 

Szeretem ha elfenekelnek és kikötözve lenni is jó móka. Viszont fontos, hogy spontán legyen az egész.

A láncokkal és ostorokkal túl sok felkészülés jár, vagy ha elfelejted, akkor szex közben kell elszaladni érte, úgyhogy jobban szeretem, ha egy pasi a kezeit használja" - magyarázta az énekesnő, akinek mily meglepő, van is egy idevágó slágere:

Akik csinálták már szellemmel

Nem is egy, hanem rögtön két celebet is tudunk említeni, akik azt állítják, szeretkeztek már kísértettel. Ke$ha mikor a Supernatural (azaz természetfeletti) című albumát promózta, beszélt arról, hogy volt már szexuális kapcsolata szellemmel. Állítása szerint egy férfivel, aki többször is meglátogatta.

Az énekesnő sztorija kicsit reklámszagú, ezzel szemben Bobby Brown egyenesen az életrajzi könyvében ír arról, hogy volt egy idő mikor egy kísértetjárta házban élt és ott le is feküdt egy szellemmel. 

Ne nevessenek, tényleg nem csak kitalálom. És fontos, hogy hozzátegyem, ez még az előtt történt, hogy füvön és alkoholon kívül bármilyen drogot kipróbáltam volna

- írja Whitney Houston egykori férje.

Ami már kicsit tényleg túl sok információ

Ricky Martin a Blender magazinnak mondta el, hogy kifejezetten nagy rajongója az aranyzuhanynak. Igen, ez pontosan azt jelenti, amire talán Ön is elsőre gondolt. Ez a zuhanyzás közbeni szexet jelenti, mikor az izgatja fel résztvevőket, ha belevizelnek a zuhanytálcába. "Azért nagyon szexi, mert mikor megérzed a testeden akkor tudatosul benned, hogy a testhő mennyire más, mint a zubogó víz hőfoka" - magyarázta.

Ehhez képest Mariah Carey exének, Nick Cannonnak, a vallomása szinte kispályás. A férfi 2012-ben Howard Sternnel beszélgetett a szexuális életéről (a rádióssal egyébként Donald Trump is előszeretettel dumált a nőkről, például arról, hogy Diana hercegnével simán lefeküdhetett volna - szerinte). Cannon a műsorban azt vallotta be, hogy kifejezetten szeret felesége dalaira maszturbálni.