Befutott Instahíradónk legújabb epizódja, amely ezúttal is számos csinos celebnőt tartalmaz. Vágjunk is bele! Elsőként itt van a címben emlegetett Sarka Kata, aki a LifeTV öltözőjéből ajándékozta meg követőit az alábbi fotóval, ami kitűnő rálátást enged impozáns dekoltázsára.

@lifetvhungary #worktime #today @aniko.bagyinszki

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Horváth Évát, akinek a napokban született meg Kristóf névre keresztelt kisfia, közben hazaengedték a kórházból, így otthonából tudatta a világgal, hogy fáradt, ugyanakkor nagyon boldog.

Újra itthon, már Kristóffal :) 😁 👶🏻#backhome#metoday#tiredbuthappy#firstdays

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

A Mokkából távozó Demcsák Zsuzsa egy autós képpel illusztrálta gondolatmenetét, amelynek lényege, hogy éveken át beérte az álmodozással, de most már rákapcsolt, és elkezdett igazán élni. 

Lilu Isztambulból posztolt, ahol feltehetően a Keresem a családom című műsor forgatása miatt tartózkodik, hogy megmutassa, milyen cuki útitársa van. Hát ilyen:

A legcukibb útitárs...😍😍🌏🌎✈✈ #travelgram #travelwithher #traveler

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Sáfrány "Aleska" Emese kivételesen nem fürdőruhát próbált, hanem a fellépéséről osztott meg egy képet. Szerencsére a látvány tekintetében így sem lehet okunk panaszra.

A tegnapi fellépésről íme egy kép! Köszönöm szépen Lina Photography! Www.Aleskaaerial.Com

Sáfrány Emese aka Aleska💎 (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Végezetül pedig következzen egy fotó Kim Kardashian kisfiáról, Saint Westről, aki még csak egyéves, de édesanyja máris egy Adidas nadrággal igyekszik fogékonnyá tenni a divatvilág iránt.

💙

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Viszlát!