Meglehetősen hideg van, de ne aggódjon, ez se fog örökké tartani. Ne is törődjön most az időjárással, inkább tartson velünk, és olvassa el ma reggeli lapszemlénket! 

Kezdetnek érdemes megemlíteni Fresh Vikit, akiről a 24.hu ír egy meglepőt, miszerint egyre nagyobb már a hasa. Lévén, az énekesnő gyereket vár, ez nem is olyan váratlan fordulat. 

⛅️#tuscany #italy #toscana #radda #happylifehappywife #ciao #ikozosseg #instadaily #mik #growingbelly #stylishbump #curvygirl

Viktoria Gyulai (@vikigyulai) által megosztott bejegyzés,

Haladjunk tovább! 

Détár Enikőről kiderült, hogy ha elhatároz valamit, hiába próbálják lebeszélni, mert olyankor annak kell történnie, amit ő mond. Ez most a párjával, Péterrel közös otthonuk építkezésében mutatkozik meg leginkább, ami a hideg tél és a havas április miatt nem fog elkészülni időben. Az viszont biztos, hogy a fiának a földszinten lesz a szobája, mert úgy döntött. 

Így kisebb lett a nappali, de nekem Zsigmond a főnököm a Jóisten után, csak aztán jönnek a színi direktorok.

A sok munka és a ház körüli teendők miatt a színésznő nem tud sok időt tölteni a Péter nevű úrral, de sokszor beszélnek telefonon, továbbá elmondta, hogy mivel rengeteg a dolog, nem valószínű, hogy 1 hétnél több jut majd a nyaralásra.  

A Bors az anyagiakra terelte a szót, amiből kiderült, hogy a színésznőnek maradt némi pénze a Rékasi Károllyal való válása után, de a ház építésére hitelt kellett felvenni. Elképesztő. 

Lássuk a következőt! 

Csobot Adél május 9-én lett 23 éves, ami ezen a videón látszik is rajta. Ezt a Blikk szúrta ki, köszönetet is mondunk érte. 

Gáspár Győzővel folytatjuk,

aki a Gurul a Garami című műsorban beszélt élete nagy fájdalmairól. Mielőtt megtekintené a több mint 11 perces videót, gyorsan összefoglaljuk a legfontosabb pillanatokat: 

  • nem csak tervezi, hanem könyvet (sőt, KÖTETET) is ír a barátság, bizalom és szeretet témakörében;
  • mindig népszerű, sőt, Michael Jackson akart lenni, de tönkre tette a népszerűség, és most már többen fojtanák egy kanál vízbe, mint ahányan nem;
  • elege volt a bohócszerepből, ezért úgy tervezi, visszavonul;
  • érdekbarátai vannak;
  • 7 éve gyógyszerfüggő és pánikbeteg (mostanában pláne), amin senki sem tud segíteni, pedig járt már kinezeulógusnál is;
  • kicserélné az agyát, de mivel közszereplő, nem tudja;
  • szerinte a Facebook családokat, barátságokat, életeket tesz tönkre - ő is ennek az áldozata, amiért oda töltötte föl a luxusautókkal pózolós fényképeit;
  • már nem érdeklik az anyagi dolgok;
  • el van kenődve attól, hogy az embereket jobban érdekli, hogy milyen kocsija van, mint az ő lelkivilága.