Nicole Kidman a napokban Ellen DeGeneres vendége volt, ahol nagyon elszaladt vele a ló, mikor új sorozatáról, a Big Little Liesról beszélt. Az igaz, hogy a HBO-n futott műsor tényleg hatalmas siker lett, annyira hogy már a következő évadot tervezik, éppen ezért fura, hogy a színésznő, miért tolta annyira túl a reklámozását, hogy az csúszott ki a száján:

az emberek hirtelen elkezdtek felismerni. 

Ez pedig egészen biztos, hogy nem igaz egy olyan világhírű színésznőtől, aki az 1980-as évek óta aktív, volt Tom Cruise felesége és Oscar-díjat is nyert.

A mondat persze a műsor házigazdájának a fülét is megütötte, és visszakérdezett rá, így Kidman elmagyarázta, igazából arra utalt ezzel, hogy évek óta nem volt annyira fontos munkája, ami bekerült volna a mindennapi közbeszédbe. Ettől függetlenül erős lenne azt kijelenti, hogy ebben az időszakban a világ elfeledkezett volna róla, hiszen viaszszoborrá botoxolt arcával így is rengeteget szerepelt a magazinokban, ahogy azzal is, hogy férjével, Keith Urbannal, mennyit cukiskodnak nyilvános eseményeken.

A színésznő egyébként a műsorban tovább magyarázta, hogy mit jelent számára, hogy mostanában a nők megállítják az utcán. Mivel Kidman, szerepe szerint egy erőszakos házasságban él, nagyon fontos volt számára, hogy minél élethűbben tudja bemutatni, milyen egy mérgező kapcsolat.

A feladatomnak éreztem, hogy az igazságot mutassam be egy ennyire bonyolult történetről, aztán kicsit el is vesztem benne. Annyira, hogy néha a nap végén úgy mentem haza, hogy tele voltam zúzódásokkal és mindenem fájt.

- ezt pedig speciel el is hisszük neki. Talán a DeGeneressel készült interjú közben is elveszett kicsit a promózó szerepében és ezért sikerült hülyeséget mondania.