2013 óta tartják magukat a pletykák arról, hogy Katie Holmes és Jamie Foxx egy pár, csak éppen nem mutatkoznak együtt nyilvánosan. Erős a gyanú, hogy azért, mert a színésznő, amikor elvált Tom Cruise-tól, aláírt egy megállapodást arról, hogy öt évig nem beszél a magánéletéről - hát, ez még idén kiderül.

Mindezt csak azért bocsátottuk előre, hogy kontextusba kerüljön, mégis mi az a titkolózás, ami a két színész párizsi kiruccanását övezi - merthogy övezi. Az E!Online szerint az történt, hogy Foxx már befejezte a Robin Hood forgatását, és Párizsba repült, ahol a színésznő csatlakozott hozzá. Történetesen Holmes exférje, Tom Cruise csak néhány sarokkal odébb forgatta a következő Mission:Impossible-filmjét, a kínos találkozást kőegyszerű módszerrel kerülték el: a pár ki sem mozdult a szállodából.

Úgy volt, hogy május 9-én, kedden, egy magángéppel repülnek haza, de úgy tudni, valami baj volt a repülővel, úgyhogy vissza kellett menniük a szállodába. Taktikusan, a hátsó bejáraton keresztül közelítették meg a hotelt, és arra is ügyeltek, hogy külön-külön szálljanak ki az autóból. (Azóta sikerült elhagyniuk a várost.)