Jó reggelt kívánunk mindenkinek május 13-án, Szervác és Imola viszonylag melegnek ígérkező névnapján. Sokfelé eshet ma az eső, úgyhogy megfontoltan menjenek a szabad ég alá!

És most lássuk, mit írnak a napilapok!

 A Blikk Gianni Annonival beszélgetett a másfél hónapja Debreczeni Zitával kötött házasságáról, illetve arról, hogyan tervezik ezután közös életüket. Annoni elmondta, szeretnék bővíteni a családot, de egyelőre lazán kezelik a kérdést, és bár két gyereket lát ésszerűnek vállalni, bármi megtörténhet. Ami biztos: akárhány gyerekük lesz, mindkettejük kulturális örökségét megkapják majd.

Ezért olaszul fogok beszélni a gyerekeimhez, és elvárom, hogy Zita magyarul szóljon hozzájuk. Szeretünk világot látni, de a közös otthonunk az lesz, amit együtt fogunk megteremteni. Megpróbálunk Magyarországon letelepedni véglegesen. De nem felejthetem el azt, hogy olasz vagyok, és amint lehetőségünk lesz, szeretnénk úgy alakítani az életünket, hogy több időt tudjunk ott lenni. 

Az interjúból az is kiderül, hogy a házasok lefekvés előtt minden nézeteltérést tisztáznak, és Debreczeninek szuper humora van, ami sok helyzetet megold. De még többet mond kettejük kapcsolatáról az a néhány kép, ami a pár lagziján készült, és az Instagramjukon megtekinthető: itt a férj, itt pedig a feleség oldala, mindketten posztoltak fotókat.  

A Borsnak pedig azt mondta el Pápai Joci, hogy mielőtt színpadra lépett volna Kijevben, az Eurovíziós Dalfesztiválon, elsírta magát, annyira elragadták az érzelmei. Úgyhogy az utolsó előtti pillanatban még újra kellett sminkelni, aztán még közösen imádkozott Emesével és Alexandrával, a produkciója többi résztvevőjével, és ezután énekelte be magát a döntőbe.

A csütörtöki elődöntőn az volt a legfontosabb, hogy minden érzést kiadjak magamból. Arra gondoltam, ha haza kell mennem, akkor ne azzal az érzéssel tegyem, hogy „hát, ez olyan hetvenszázalékosra sikerült”, hanem érezzem, mindent megtettem. Aznap este az akkori lelkierőm száz százalékát beleadtam.

Ez annyira jól sikerült, hogy a ma esti döntőben, nyolcadik fellépőként kapott esélyt arra, hogy elhozza a legjobb dalért járó díjat. A műsor kilenckor kezdődik; ha a tévében akarja nézni, kapcsoljon a Dunára mondjuk, egyébként pedig rengeteg online stream közül válogathat., de talán a hivatalosat ajánljuk legjobb szívvel.