Mindenkit kísért a múlt és ez alól a celebek se lehetnek kivételek. Sőt! A világ például még mindig képtelen feldolgozni A-Nagy-Britney-Timberlake-Szakítást, ráadásul olyannyira nem, hogy még mindig keresi a magyarázatot arra, hogyan következett be ez a szörnyűség. Most pedig egyenesen Channing Tatum feleségétől érkezett egy friss információmorzsa, ami lehet, hogy közelebb visz végre minket A-Nagy-Szakítás-Rejtély megoldásához.

Jenna Dewan-Tatum ugyanis egy amerikai beszélgetős műsor vendége volt a napokban, ahol kiderült

viszonya volt Justin Timberlake-kel, ráadásul éppen abban az időben, mikor az énekes szakított Britney Spearssel.

Tatumné egyébként nagyon hangsúlyozta a interjúban, hogy csupán rövid ideig tartott a kapcsolat, és ő nem az a lány volt, akivel az énekes A-Nagy-Szakítás után vigasztalódott.

Ám a kijelentései mégis nagyon felkeltették a külföldi sajtó figyelmét, hiszen az alapján, amit elmondott szinte átfedésben voltak egymással a 2002-ben történt események. Azaz, nem sokkal az után, hogy Jenna Dewan (akkor még nem Tatum) Justin Timberlake háttértáncosa lett, az énekes és Spears szétmentek. Ezt pedig sokan úgy értelmezik, hogy Channing Tatum feleségének sok köze lehetett ahhoz, hogy A-2000-es-Évek-Álompárja szakított.

Forrás: JustJared