Kevesebb, mint egy hónap van hátra, hogy Amal és George Clooney ikrei megszülessenek. A házaspár - egy ismerősük elmondása alapján - az izgatott várakozás közepette már szinte mindent elrendezett ahhoz, hogy tökéletes szülők legyenek.

Az E! Online-nak nyilatkozó  közeli barát elmondta, hogy a színész felesége nagyon érzékeny, amióta terhes, illetve azt is,  hogy Londonban fogja világra hozni a babákat. Clooney egyébként már többször pedzegette, hogy hosszútávon terveznek Angliában maradni, tehát ez nem is annyira váratlan fordulat.

Az angliai letelepedés lehetőségét igazolja egyébként az is, hogy amint biztossá vált az ikrek érkezése, rögtön megkeresték  Ilse Crawfordot - egy londoni belsőépítészt -, aki az emberi igényeket előtérbe helyezve, holisztikus megközelítéssel fogott bele Clooneyék angliai otthonának gyermek-komfortos átalakításába. 

Egyébként nagyon figyeltek - az ismerős szerint - arra, hogy ne siessenek el semmit. Vártak a tervezéssel, ötletekkel, míg a színész felesége be nem lépett a  hatodik hónapba.

Állítólag babonásak és féltek, hogy a kapkodással megkísértik a rossz karmát. 

A pár ezek mellett arról is értekezett, hogy nem lesz szükségük  teljes állású dadusra, helyette elég lesz egy esti "ügyelő", aki előkészíti az altatáshoz szükséges dolgokat, illetve segít, ha felébrednek a picik az éjszaka közepén.

Egyébként sem lesznek híján a segítségnek, ugyanis Amal Clooney édesanyja, Baria Alamuddin már többször hangoztatta, hogy aktívan részt kíván venni a csöppségek nevelésében. 

Az utolsó trimeszterig odafigyelt a házaspár arra, hogy ne csak a babákról szóljon minden,  például a jogásznő nemrég - igazi sztárparádéval tarkított - meglepetést bulit rendezett Clooneynak az 56-ik születésnapja alkalmából.

A bennfentes arról is beszélt, hogy a babák elméletileg a következő hónapban érkeznek, de a házaspár örülne, ha esetleg előbb megszületnének. Egyébként viccesen fogják fel a dolgot, szerintük ez az időszak már csak türelemjáték. 

 Amal Clooney a forrás szerint azt tervezi, hogy a szülés után hat hónappal visszatér a munkájához. Persze az időbeosztása nagyon más lesz, mint azelőtt, de semmiképpen sem szeretné veszni hagyni a kemény munkával felépített karrierjét.

Állítólag felállítottak egy ideiglenes irodát angliai otthonukban, hogy babázás közben is a tűz közelében maradhasson.  

Clooney pedig nem aggódik az apasággal járó gondok miatt, egy interjúban azt mondta:

 Egy gyerekorvost játszottam a Vészhelyzetben, úgyhogy tudom, hogy hogyan lehet kezelni a gyerekeket. Ha bármilyen baleset történne, én ott leszek.

via Eonline