Liptai Claudia az elmúlt hét hónapban, mióta megszületett a kisfia, az eljegyzésén kívül nem nagyon hallatott magáról. Ám szerencsére nemrég egy kihívásba kezdett, aminek a lényege, hogy minden nap posztol egy új fotót. A legfrissebben például vadiúj banánszemeit mutatta meg.

A banánszem kifejezés egyébként a táskákra utal a szemei alatt, amik a sok kismama által jól ismert, kialvatlanság miatt jelenhettek meg. De a tekintete mellett azért az új frizurája mellett se mehetünk el szó nélkül, amit most mintha kicsit bárányosan bebodorítva hordana. Egyébként az összhatás így sem rossz.

Banánszem ☀️🍌😂#everydayanewphoto #kivancsivagyoksikerule #mychallenge #bananaeyes

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig már friss anyáknál tartunk, akkor ránéztünk Horváth Éva Instájára is és nem kellett csalódnunk. A modell hétvégén már bikiniben élvezte a jó időt...

🌞 #sunshine#terrace#finally#🙏#sun#summer

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

 ...és szeretteit is megmutatta:

Valaki nagyon kíváncsi 👶🏻😂😺#kristof#babyboy#mycat

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Amerikában pedig a hétvégén volt anyák napja, amit Gwyneth Paltrow többek között a közösségi oldalon is megünnepelt. Mi meg csak pislogunk, hogy Chris Martinnal közös lányuk, Apple, már 13 (!) éves és ennyire hasonlít a színésznőre: 

Happy 13th birthday, you gorgeous human. You light up every room, my heart, the world. You. Are. Everything. I love you, schnapps. #🍎

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

A végére pedig - ahogy a Monty Python mondaná: now for something completely different - valami teljesen mást tartogattunk. Ördög Nóra mióta kint van Laoszban az Ázsia Expressz forgatásán, rengeteg fotóval látja el a követőit. Nehéz is közülük válogatni, de amit a szállásának vécéjéről lőtt, egyértelműen a híradónkba való. Nemcsak azért mert ha Ön is Trónok harca rajongó, akkor emlékeztetheti Tyrion Lannister cellájára a Sasfészekben (itt megtekintheti), hanem mert arra késztette a műsorvezetőt, a "beszarás" szóval jellemezze. És tényleg:

Nehogy az legyen, h mindig szidom a helyi wc-ket... Erre most azt is mondhatnám, h besz*rás😂😆🏞🚽

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,