Áttekintettük már a Viasat3 jelenleg futó realityjének, az Exek az édenben című műsornak a férfiversenyzőit, úgyhogy most a nőkön a sor. Pont öten vannak a lányok, ezért a Spice Girls jutott róluk eszünkbe, szóval megnéztük, hogy ha Andi, Franci, Dia, Berni és Zsuzsi csajbandává állnának össze, akkor ki lenne ki. Mindezt természetesen a versenyzők bikinis-strandolós fotóival illusztráljuk, szóval nézegesse őket nyugodtan akkor is, ha önt a Spice Girls tökéletesen hidegen hagyja!

Ginger – Andi

Ha úgy vesszük, Diának kellett volna kapnia Ginger Spice szerepét, hiszen Dia esett ki először a játékból, és ugye Geri hagyta ott először az együttest az öt lány közül. Na de Andi testalkatban ezerszer jobban hasonlít Ginger Spice-ra, plusz a karaktere is valami elég hasonló, hiszen az erőszakos, szókimondó és türelmetlen jelzőkkel írja le magát.

Baby – Franci

Ugyan nem Franci a legfiatalabb az Exek az édenben női versenyzői közül, de mégis őt választottuk Babynek, mivel sokkal hamvasabbnak tűnik játékostársnőinél. És ha a fürdőruhaválasztásából ki lehet indulni, akkor ő az, aki a leginkább vonzódik a virágos-masnis, csajszis-kislányos ruhákhoz is.

Sporty – Dia

Be kell, hogy valljuk, hogy Diára illik a legkevésbé a Spice Girls-felállásból rájutó szerep, ami így utólag elég rossz jelnek tűnik, mert Dia annyira nem illett a többiek közé, hogy már ki is esett a játékból. Mindenesetre az alkata (itt tényleg mindent meg lehet nézni belőle) elég sportos, nem? Plusz Sporty Spice is volt szőke egy ideig, csak nem akkor, amikor a Spice Girls tagja volt. Több ötletünk nincs.

Posh – Berni

Berninél két dolog volt a döntő: a hajszíne és a bikinifelsője. Már csak önmagában ezek alapján ő kellett, hogy legyen Posh Spice, de természetesen segít az is, hogy ahogy Victoria Beckham sem mosolyog sose, Berni sem tűnik kifejezetten vidámnak a fenti képen.

Scary – Zsuzsi

És Zsuzsi az ötödik játékos, és teljesen jól jött ki a lépés, hogy rá esett Scary Spice szerepe. Zsuzsi annyiban a legvadabb és legbevállalósabb az öt közül, hogy neki a legfeltűnőbbek a tetoválásai, de a sminkje is Mel B-re emlékeztet. Plusz róla is vannak meztelen képek. Arról meg végképp nem is beszélve, hogy Scary Spice egyik védjegye volt, hogy gyakran öltözött állatmintás ruhákba (lásd fent a borítóképet), és nézzék csak Zsuzsi bikinjét... Zebracsíkos!

Na és most, hogy ezt mind ilyen jól végigelemeztük, szerintünk még jól eshet egy szavazás! A Spice Girlsből is mindenkinek van/volt kedvence, hát válasszon egy kedvencet az Exek az édenben női közül is!

Önnek ki a kedvence?