• Az Exek az édenben műsorvezetőnője nem bírta a Balin uralkodó hőséget, ezért újabb - de visszafogottabb - meztelen portfólióval örvendeztette meg rajongóit a Blikk szerint.

Teljes meztelenséget már nem akartam, annak vége, két éve a Playboy számára vetkőztem utoljára. Azonban ilyen típusú fotózásokat, ahol inkább művészi, mintsem aktképek készülnek, szívesen vállalok...

- mondta a lapnak Bódi, aki ismét nem vetkőzik fényképezőgép előtt többé, csak esetleg mégis.

  • A Pumpedék reality alapján Pumped Gabó és Sebestyén Ági nincsenek éppen jó viszonyban, azonban a Blikk ellátogatott a pároshoz, akik hiányos öltözetben, őszintén megvallották, hogy a súrlódások ellenére, nem tudnak egymás nélkül meglenni.

Se veled, se nélküled kapcsolatban vagyunk. Az életem egy olyan szakaszához értünk, ahol rá kellett jönnöm, hogy szükségem van Gáborra

– mondta Sebestyén.

A lényeg, hogy 31 éves korára észhez tért, végre a sarkára áll, és bika lesz

– tette hozzá Pumped Gabo.

  • Ganxsta Zolee a TV2 új műsorában vallott kislányával való viszonyáról. A Bors szerint a rapper képtelen nemet mondani a lányának, aki olykor ki is használja ezt.

Egy engedékeny hülye vagyok, ha Zoéról van szó 

– foglalta össze Ganxsta, aki azért humoránál volt, hiszen gyermekét néha genyónak, vagy tetőfejnek becézi. Zoé érti a viccet, de, ha kell szembesíti az apját ciki dolgaival. 

  • Röviden: Jáksó László  – a Blikk információi szerint – a Sláger FM kreatívigazgatója lett. 
  • Király Lili – a Miss Balaton egyik nagykövete – nem ismer tréfát, ha a nyári megjelenésről van szó, spártai edzéssel és kemény étrenddel támad a narancsbőr ellen.