Minden eposzi jelzőt nélkülözve, azt azért nyugodtan ki lehet jelenteni az RTL Klub sajtótájékoztatójáról, hogy ritkaságszámba ment.

  • A rendezvény a belváros szívcsakrájában volt,
  • a kötelező körök fél óra alatt lementek, 
  • a fröccsben volt elég szénsav.

Az X-Faktorosok valahol szakítottak a hagyományokkal, mert sikerült túllépni a feszengős sajtótájékoztatók keretein úgy, hogy mégsem egy puccos gálát kellett ezért szervezni (ahol az újságírók folyamatosan celebek után rohangálnak).

A komolynak szánt sajtótájékoztatós rész is kettő az egyben, informatív és könnyed volt. Bedobtak egy, azaz egy darab videót, amin az elmúlt évadok mentoros bakijai voltak összevágva. Kis beszélgetés, kis éneklés, majd jött a fakultatív jellegű interjúztatás és kulturált szórakozás. Ennyi és nem több.

A buliban az i betűre az tette fel a pontot, hogy a kellően lelazult Gáspár Laci teret engedett az utcazenész bácsinak, akit eleinte még elhajtott a biztonsági őr. Sőt! Pont akkor küldte ránk az illetőt szerenádozni, amikor Kiss Ramónával interjúztunk.

Spontán szerenádozás az X-Faktor sajtóbuliján.

Egy utcazenész spontán szerenádot adott Kiss Ramónának, miközben interjúztunk vele, de sebaj.

Posted by Velvet on Wednesday, 17 May 2017

A buli része nem nekünk, hanem inkább az X-Faktor stábjának szólt. De ez aztán egyáltalán nem nagy érvágás, nehéz is lett volna elképzelni, ahogy a többi újságíróival beindul a fergeteges arconpörgés, amint megszólal Aaliyah Feat. Timbaland Try Again című slágere. Jobb volt ez, mint egy izmosan szétbrandingelt fasírtszagú buszban négy celebbel és 20 sajtómunkással háromszor körbefurikázni a várost.