• A Bors számolt be az örömteli hírről, miszerint a brit újságírók a múlt héten összeszedték a világ legszexibb időjárás-jelentő nőit, akik közül a magyar Gaál Noémi először a top 24-be, majd a top 3-ba is bekerült. „Noncsi dekoratív, de sosem ezzel akart érvényesülni, számára sokkal fontosabb a szakmai tudás. Mindig a szakma felől közelítette meg a munkáját, bosszant is, amikor egy kalap alá veszik azokkal a hölgyekkel, akik a férfi nézőközönséget megcélzó csatornákon sztriptízt nyomnak az időjárás ismertetése közben” – nyilatkozta párja, Maloveczky Miklós a lapnak. Gaál Noémi egyébként jelenleg a TV2 Ázsia Expressz című műsorával forgat a Távol-Keleten, majd az ATV-n folytatja újra, mint időjárás-jelentő.
  • Sarka Kata, a Magyarország Szépe ügyvezetője a Borsnak beszélt arról, hogy már most elvarázsolta a szépségversenyen induló húsz lány egyike. „Láttam egy lányt a castingon, aki külsőre nagyon tetszett, de még nem volt lehetőségem beszélni vele, úgyhogy a személyisége egyelőre rejtély, viszont van egy másik lány, akivel sikerült pár szót váltanom, és teljesen lenyűgözött engem. Egy cserfes, csacsogó, fantasztikus személyiségű lányról van szó, egyszerűen elvarázsolt. De nem az én ízlésem alapján dől el, ki lesz a győztes fejtette ki Sarka. Szerinte a megmérettetésen nem az számít, hogy valakinek kicsi vagy nagy melle, hogy rövid a haja vagy hosszú, van tetoválása vagy nincs. A lényeg az, hogy jól érezze magát a testében. „Mindig elmondom a lányoknak, hogy szépségkirálynőnek lenni nem egy életcél. Ki kell tűzniük egy távolabbi célt, amihez ez egy kis lépcső lehet. Akinek ez a megálmodott út vége, az életcélja, az nem fog semmit elérni, mert ha valaki megnyeri a szépségversenyt, akkor onnantól kezdve fél évig ismerik a nevét és aztán elfelejtik tette hozzá.
  • Ugyancsak a Borsból értesülhet róla, hogy bár felmerült, hogy Benkő László, az Omega billentyűse rákos, közben kiderült, hogy egyáltalán nem biztos a diagnózis. „Folyamatban van még a kivizsgálás, de úgy néz ki, minden rendben lesz. Holnap már indulok Németországba koncertezni a bandával. Nem akarok pihenni. Ha kell, négykézláb mászok fel a színpadra! Soha életemben nem hagytam ki egyetlen előadást sem. Ez az egész zenekarra vonatkozik. Ez egy kapaszkodás. Nemcsak az életbe, hanem a jelenlétbe is. A zene minden bajból kisegít. Ki kell száguldani az alagútból, és kilépni a fényre, a színpadra. Ha ott van a közönség, már minden rendben van" – árulta el a lapnak a zenész.
  • Som-Balogh Edina az anyaság nehézségeiről mesélt a Blikknek. Ugyan megfogadta, hogy nem lesz annyira stresszes kislányával, mint a fiával volt, ez nem teljesen sikerült neki. „Rettenetesen féltem a gyerekeimet. Bármi gond van, azonnal az orvossal konzultálok. Legutóbb például a segítségét kértem, hogy mikor milyen oltást kell beadni. Mindent megteszek azért, hogy ne görcsöljek sokat, de én ilyen alkat vagyok magyarázta a Barátok közt színésznője, aki két hónapja adott életet kislánynak, Lilinek, valamint van egy négyéves fia is. „Noelbe bele is neveltem már, hogy nagyon óvatos legyen. Mindig mondom neki, hogy a mászókán nem szabad beszélni, előrenézzen. A férjem, Krisztián néha viccesen meg is jegyzi, hogy már túl sokat mondom.