Az énekesnő pasizási szokásai már régóta borzolják az erre érzékenyek kedélyeit. De most úgy tűnik, az elmúlt időszak skalpjai valójában csak felkészülésként funkcionáltak, hogy Swift számára beérjen a valódi szerelem, a reflektorfénytől távol. 

Azonban mielőtt lerántanánk a leplet párjáról, térjünk rá a popsztár eddigi a'la carte kapcsolati listájára , a teljesség igénye nélkül:

  • Tom Hiddleston

Nem a legszebb végkimenetelű románc, az énekesnő hamar tovább is lépett, míg a színész még 8 hónappal a szakítás után is a füstbe ment kapcsolat miatt kesergett.

  • Harry Styles

Sokan hírbe hozták újra a One Direction volt énekesével, mivel pár fotó erejéig látták őket andalogni, de most már csak barátság van köztük, az is lehet, hogy Stylse új albumához kellett egy kis szenzáció, de ne legyünk ilyen romantikátlanok. 

  • Calvin Harris

Nagy lánggal égő szerelem lehetett, mert tűz-tornádós botrányokkal végződött. A netes világ sokáig csámcsogott azon, hogy Swift még együtt volt a skót DJ-vel, de már Hiddleston felé kacsingatott. Az énekes pedig meglovagolva a felháborodást, komoly twitter háborút indított az exe ellen. 

  • Jake Gyllenhaal

Rövid volt, a rossz nyelvek szerint Gyllenhaal nem volt éppen úriember, alig  egy hónap után vége szakadt.

Nem is folytatjuk tovább, hiszen az énekesnő rendre megénekelte a csalódásokat, örömöket, így minden kapcsolat kapott minimum egy balladát eddigi életművében (lentebb a teljes sor.)

Na, de térjünk a jelenlegi nagy szerelemre. Az új lovag nem más, mint Joe Alwyn.

A fiatal brit színészt Hollywood jövőbeli sztárjának kiáltották ki, tehát Swift nem kanyarodott nagyon messze, az eddigi pályától. 

A románc már tart egy ideje. Az énekesnő lakást bérelt Londonban, hogy gyakran találkozhassanak, s bár a rokonok, ismerősök állítják, hogy nem volt titkolt a szerelmük, azért furcsa, hogy az eddig nyíltan pasizgató Swift ennyire visszafogottan, a világtól elzárkózva alakítja kapcsolatát. 

Egyébként  Alwyn a szüleinél lakik még, így az is elképzelhető, hogy egy hétköznapi tiniszerelmet szeretnének összehozni, az ilyesmihez pedig csak tényleg akkor passzolnak a kamerák, ha megfilmesítik Hollywoodban. 

via TheSun