A mai reggel sem múlhat el a kávé mellé kínált celeb-hírek nélkül:

  • Andy Vajna és Vajna Tímea a pletykákkal ellentétben még mindig nagyon boldog házasságban él. A Bors információi szerint a pár nehezen viselte, hogy hosszú időre el kellett távolodniuk, de Vajna felesége amerikai állampolgár szeretne lenni, ezért fél évet kint kell élnie. 

Most a Cannes-i filmfesztivál alkalmából újra találkozhattak.

Ez számomra az igaz szeretet, amikor engeded, hogy a másik érvényesüljön.

-mondta a lapnak a kinti életére utalva Vajna Tímea.

Mi megtaláltuk egymást (...) partnerek vagyunk és ez a legfontosabb. Későn találkoztunk, vártál rám 38 évet, de hát ilyen az élet.  

- mondta a férjének.

  • Erdei Zsolt Madár élete az elmúlt időszakban elég sűrűre sikeredett. A Borsnak mesélt arról, hogy nemrég megszületett harmadik gyermeke, így a Nagy Duettes próbák mellett neki kellett vigyáznia a két idősebb testvérre. 

(...) ha nem ment éppen a főpróba, bent az öltözőben, a kanapén aludtam. De olyan mélyen, hogy hiába ordibáltak mellettem, nem ébredtem fel. (...) A kis Vilmos koraszülött (...) így valószínűleg még sokáig inkubátorban marad.

- mondta Erdei. 

Ennek ellenére a pici jól van és a volt bokszoló felesége is hamarosan hazamehet. 

  • Röviden: Hámori Gabriella babát vár, az apa - a Blikk szerint - nem más, mint az ellenzéki politikus Juhász Péter.

A pár nem kívánt nyilatkozni, de kettejük kapcsolatát egy közeli ismerősük alátámasztotta a lapnak. 

  • Sebestyén Balázs Stohl Andrással álmodott. A műsorvezető a konkurenciát álmában oktatta ki a rádiózás alapszabályairól, majd műsorában is finoman kritizálta a Morning Show új műsorvezetőjét.