Radics Gigi lesz Tóth Gabi helyett, ez már tény. A műsor kreatív producere el is mondta, hogy miért rá esett a választás.

„Az új mentor kiválasztásakor az volt az egyik legfőbb szempont, hogy jól működjön a már meglévő három zsűritaggal, ByeAlexszel, Gáspár  Lacival és Puskás Petivel. Nehéz egy fix csapatba újként bekerülni, de Gigi tök jól helytállt. Amúgy az emberek túlnyomó többsége nagyon keveset tud Gigiről.

Oké, az mindenkinek megvan, hogy barom jó hangja van, de ezzel itt nincs vége. A szakmában nagyon kevés felület van, ahol megmutathatja az valódi személyiségét, pedig baromi izgalmas csajnak tartom, egy igazi egyéniségnek. És ezt a színes énjét most a nézők is megismerhetik

- mondta Schiwert-Takács László.

Radics Gigit is megkérdeztük, hogy szerinte miért ő lett a negyedik mentor.

„Amikor castingra hívtak, nem volt igazán tervem, nem gondoltam át, majd hogyan fogok viselkedni, mivel nem vettem részt még ilyesmin, nem volt képem erről. Azt már viszont az elején eldöntöttem, hogy olyan leszek, amilyen vagyok otthon a barátaimmal, a családommal, jól fogom érezni magam a mentorok között, hiszen eleve régóta ismerem őket személyesen, természetes leszek és őszinte. Szerintem ez sikerült jól és talán érdekesnek találták a karakteremet, a megnyilvánulásaimat”– mondta az énekesnő, majd folytatta.

„Nyolc éves korom óta járom az országot felnőtt zenészekkel, ezért kicsit felnőttebb voltam mindig is a korosztályomnál, de kevesen ismerik az igazi személyiségemet, a humor sem áll távol tőlem. Az itthon és nemzetközi szinten szerzett zenei tapasztalataim pedig segítettek nekem kialakítani egy szakmai látásmódot az elmúlt években, ami nagyon fontos lesz ebben a szerepben.

Én azt gondolom nem az életkor számít majd a zsűrizésnél, hanem a szakmai hitelesség. Mindenesetre nagyon remélem, ez volt a döntés legfőbb oka. Viszont mivel eleve a zsűri fiatalítása a cél évek óta, így valószínűleg ez is fontos szempont lehetett mikor mellém tették le a voksot.

Ismerjük a producer szempontját, illetve Radics Gigi álláspontját is. Az viszont a szakmaiság homályába burkolózik, hogy kik lehettek a potenciális befutók Tóth Gabi megüresedett helyére. Nem is akarjuk kitalálni, de azért eljátszadoztunk a gondolattal, hogy mi kit néztünk volna meg, akár egy próbafelvétel erejéig is.

Tóth Vera

Kiderült, hogy nem csak baromi tehetséges énekes, de jó humora is van, ami egy szórakoztató műsornál elég nagy előny tud lenni. Persze van elég vicces karakter a műsorban, mint például Gáspár Laci, de spontán megnyilvánulásban is helyben van, így egy jó-rossz produkció választékos értékelése, esetleg egy zsűritag által mondottakra való reflektálás se esne nehezére.

Liptai Claudia

A Sztárban Sztárban bebizonyította, hogy tud értékelni, sőt vicces is tud lenni, ide meg ugyanez kell. Plusz mekkora érvágás lenne a TV2-nek, hogy lenyúlják az egyik húzónevüket (Update: Liptai azóta távozott a csatornától.)

Nagyjából itt ki is fogytunk a potenciálisan szóba kerülhető női mentorjelöltekből. Esetleg egy kötelező jónőnek Dukai Regina is beférne. Pasik, srácok, férfiak terén se túl nagy a merítés, de azért lenne két tippünk.

Fluor Tomi

Tökéletesen beillik a mezőnybe. Azt már bizonyította, hogy meg tud szólalni, úgyhogy nagyon nem lehetne mellényúlni vele. Ha a karrierjét nézzük, akkor bőven tudna mentorálni zenészeket, zenekarokat, elvégre a WellHello brandet sikerült az égbe repítenie. Nem mellesleg saját kiadója bejegyzésével már említette, hogy szívesen menedzselne zenekarokat. Ez meg kábé ugyanaz.

Linczényi Márk

A Hungary's Got Talentben bejött, úgyhogy itt is működhet.

Hajós András

Talán nem kell magyarázni, hogy miért. Pont ideális „nagy öreg” lehetne a három fiatal srác mellett, aki azért letett ezt-azt az asztalra, ismeri a szakmát, és így tovább.

Szavazzon! 

Ön kit látna szívesen 4. mentorként?