• A Story magazin legfrissebb számában olvashatunk arról, hogy Trokán Nóra és a Junior Prima Primissima-díjas Vecsei H. Miklós öt év után szakítottak.

    Színházi berkekben tudott, hogy Nóra és Hasi pontot tett a kapcsolatuk végére. Kedves, összeillő páros voltak, ezért sokan drukkolnak, hátha újra összejönnek, de egyelőre úgy tűnik, erre nincs esély

- nyilatkozta a lapnak a Story informátora.

  • A Bors írta meg, hogy Rúzsa Magdit hamarosan oltár elé vezet a kedvese. A szűk körű ceremónián csak a család és a barátok lesznek jelen. Az énekesnő a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, hogy mennyire meglepődött, amikor egy romantikus olaszországi út alkalmával Vilmos egy eljegyzési gyűrűt húzott elő a zsebéből.
  • Szintén a Bors írta meg, hogy ki is pontosan az a férfi, akivel nemrég egy cannes-i smárolós fotót posztolt Mihalik Enikő. Ő nem más, mint Vladmir Roitfeld, akivel a modell tavaly is­merkedett össze egy cannes-i rendezvényen. Mihalik csak pár hete beszélt először róla nyilvánosan, akkor is csak annyit árult el, hogy kedvese francia, és maga is a divatszakmában dolgozik.

    A 32 éves milliárdos családi alapítású divatlapok kiadójának vezérigazgatója, de műkereskedéssel fog­­lalkozik, kurátor, galériája van Manhattanben és Európa több nagyvárosában is. Ennél is érdekesebb, hogy az édesanyja, Ca­rine Roitfeld a legendás francia divatdiktátor, aki éveken át volt a Vogue magazin főszerkesztője. Vladimir testvére, Julia is ismerős lehet, hiszen ő is a legkeresettebb topmodellek közé tartozik.

Here's to Cannes #may21

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Trokán Nóra szakított, Rúzsa Magdi férjhez megy - Hírek kávé mellé

Reggeli lapszemlénkből kiderül az is, hogy ki is pontosan Mihalik Enikő barátja.

17 · May 25, 2017 07:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments