A katasztrófaturizmus máris utolérte azt a detroiti szállodát, ahol Chris Cornell felakasztotta magát. A Soundgarden énekesére az MGM Grand Detroit szállodában találtak rá holtan, a fürdőszobában, egy kötéllel a nyakában. 

Az 1136-os szobát a tragédia után egyből elárasztották a foglalások. Valósággal zaklatják a recepciósokat a kéréssel. A megszállott rajongók mindenáron szeretnék látni, hogy hol töltötte élete utolsó perceit Cornell. Illetve a "sötét turizmus" kedvelői is bejelentkeztek, akik szimplán amiatt aludnának ott, mert egy tragédia történt a szobában és ettől sokkal izgalmasabb. 

Azonban úgy tudjuk a szálloda vezetése egyelőre nem tartja ízlésesnek, hogy hasznot húzzanak a zenész halálából, 

így egyelőre az ominózus szobába nem foglalhat senki. 

A zenész hamvasztása kedden volt. A családja továbbra is úgy gondolja, hogy nem szándékosan vetett véget az életének, mivel több gyógyszert is szedett, azt gyanítják, hogy ezek okozták a depresszióját és nem volt teljesen magánál. Cornell halálának pontos körülményeit csak a szakértők tudják majd megállapítani.

Via Page Six

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megszállottan próbálják lefoglalni a szállodai szobát, ahol Chris Cornell meghalt

Máris beindult a katasztrófaturizmus, de a hotel egyelőre ellenáll.

1 · May 26, 2017 12:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments