A 43 éves Heidi Klum már 25 éve modellkedik, de eddig egyszer sem vállalta be, hogy teljes valójában mutassa meg testét. De csak eddig! A modell egy Rankin nevű celebfotós kedvéért tett kivételt, akivel időt és energiát nem kímélve, hosszú évek munkájával hoztak össze egy meztelen fotókkal teli könyvet. Most ebből került ki néhány kép a netre.

A negyedik X-en túl is elképesztően szexi modell a könyv kapcsán elmondta, hogy négy terhességgel a háta mögött jobban érzi magát a bőrében, mint a húszas éveiben. Ezért is ment bele, hogy karrierje során először meztelen fotókkal ajándékozza meg a világot.

„Néhány barátom azzal jött, hogy 44 éves leszel, miért most? Azt válaszoltam, hogy miért ne? A női testet kortól függetlenül kéne ünnepelnünk”

– fejtette ki Heidi Klum.

A modell hozzátette, hogy már korábban is pózolt meztelenül, de a képeket senkinek nem mutatta meg. Klum egyébként nudistának vallja magát, ezért nem okoz számára gondot, hogy bikinfelső nélkül napozzon. De ezt csak olyan helyeken teszi meg, ahol nincs túl sok ember körülötte.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Történelmi pillanat: először mutatta meg meztelen testét Heidi Klum

A 43 éves Heidi Klum már 25 éve modellkedik, de ez az első alkalom, hogy meztelen fotókkal ajándékozza meg a világot.

6 · May 26, 2017 05:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mail