Priscilla Presley ugyan 44 éve elvált Elvistől, de máig sok kedves emléket őriz vele kapcsolatban, és ha róla kérdezik, szívesen válaszol.  Így történt ez a közelmúltban is, és elmondása szerint az első dolog ami eszébe jut, az Elvis nevetése. 

A nevetése egyszerűen ragályos volt. Amikor nevetett, mindenki más is nevetni kezdett, azt sem tudták hogy min, egyszerűen annyira élvezték, hogy vele lehetnek. Már csak nézni is óriási élmény volt. Igazán őszinte volt [a nevetése], és tényleg nagyon hiányzik. Nem hiszem, hogy valaha is láttam volna bárkit, aki így kacagott. Olyan volt, mint egy kisfiú. 

Ha még nem hallotta Elvis nevetését, ebben a videóban alaposan tanulmányozhatja. Ez a felvétel 1969-ben készült, a zenész a Las Vegas-i International Hotelben adott egyik fellépésén. Azt, hogy szinte végigröhögte a dalt, két okra vezetik vissza. Az egyik, hogy Elvis olykor szeretett rögtönözni éneklés közben, és ezen az esten beleszőtte a dalba azt a gondolatmenetet, hogy egy kopasz ember önmaga tükörképét nézve hajról ábrándozik – és ekkor állítólag az egyik első sorban ülő férfi levette a pepijét. Peter Guralnick pedig azt írja az életrajzi könyvében, hogy Cissy Houston (Whitney Houston édesanyja!), a háttérénekesnő hangja keltette a lebírhatatlan ingert. Valahol érthető.

Elvis valójában utálta a reflektorfényt

A most 71 éves színésznő azt is elmondta az interjúban, hogy jobb volt nekik,  amikor Memphisben éltek, mint később, a Los Angeles-i birtokukon, ugyanis a zenész egyáltalán nem szerette az ismertségével járó felhajtást, Memphis pedig ilyen szempontból védett közeg volt. Ámde LA-ben:

Feküdtünk a medencénél, a kertben hallgattuk a fák susogását, és igen, ott bujkáltak a lesifotósok.  Az embernek állandóan résen kell lennie. Nem hiszem, hogy valaha is hozzá lehet szokni a rivaldafényhez. Persze, sokan szeretik, de számomra még mindig nem tűnik normálisnak [ez az életforma]. 

Biztosra veszi, ha Elvis ma is élne, pont emiatt nem is használna közösségi médiát. (Bár ő maga ezzel, és a fentiekkel ellentétben igenis aktív az Instagramon és a Twitteren is.)

Valahogy ez a hírnév-dolog nem jött be neki. Voltak fellépései, de ha visszanézzük, alig adott interjút. Tette a dolgát, de nem nagyon volt ínyére. Nagyon magának való volt. Egyáltalán nem tudom elképzelni róla, hogy a közösségi médiát használta volna. Még viccelődtünk is erről a barátaimmal, hogy Elvis sosem facebookozna. 

Piscilla Presley egyébként manapság eléggé elfoglalt, és ennek csak egy része, hogy 1977 óta kezeli Elvis zenei hagyatékát. Van egy színpadi előadása, az Egy este Priscila Presley-vel. Illetve azt is tudni lehet, hogy jelenleg ő neveli 8 éves iker-lányunokáit, miután az apjukat, Michael Lockwoodot őrizetbe vették gyerekpornográfia birtoklásának vádjával. 

Az állítja, hogy mai napig minden tettében és napjában ott van Elvis. Hiába halt meg 1977-ben, benne akkor is elevenen él. De ennél még sokkal több érdekességet mondott, szóval ha kíváncsi, itt elolvashatja a teljes interjút.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Visítozó énekesnőnek köszönhetjük a világ egyik legviccesebb videóját

Elvis Presley nevetése ragályos volt egykori felesége szerint, aki beszélt arról is, hogy a zenész nem véletlenül nem adott interjúkat.

29 · May 28, 2017 02:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments