Két dolog rögtön elmondható Crawford lányáról: gyönyörű és tényleg megszólalásig hasonlít az anyukájára. A 15 éves modell a Byrdie magazinnak mesélt a Marc Jacobssal közös kampányáról,  példaképekről és az édesanyjával való viszonyáról.

Azt hiszem, ma már könnyebb szupermodellnek lenni, mint a '90 -es években. Az akkori modellek, mint anyukám vagy Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista és Christy Turlington mindannyian különböző személyiségek voltak, minden lány megtalálta köztük azt, akivel tudott azonosulni. Mondjuk ha te nem hasonlítottál anyukámra, akkor Cristhyre vagy Claudiára tuti.

Később aztán kitért arra is, hogy Crawford nagyban befolyásolta, hogyan fejlődjön, miként sminkelje magát. Arra is megtanította, hogy "a kevesebb mindig több", ha szépségápolásról van szó.

Azt mondta, hogy az a legfontosabb, hogy mindig hamar elkészüljek és, hogy soha semmilyen körülmények között ne legyek díva. 

Hosszan beszélt arról, hogy édesanyját tartja a példaképének, akivel ma már a szülő-gyerek viszonyon és a munkakapcsolaton túl barátok is lettek. 

Remek trükkökre tanít meg, mint például az E-vitamin olaj, ami ragyogóvá teszi a bőrt, soha nem gondoltam volna erre. Amit a modellek világában megtanult, azt mind átadja nekem.

via  justjared