Harry herceg és Meghan Markle románca csupa rejtély, a kapcsolatukról csak nagyon kevés részlet derült eddig ki.  Annyit lehetett tudni, hogy a királyi család nem volt elragadtatva a dologtól, de a szerelmeseket ez nem befolyásolta.

Vagy mégis?

A nagy titkolózás oka az, hogy az uralkodói család nyugodtabb, vagy elfogadóbb, ha nem írnak a bulvárlapok nap, mint nap a párról?

Annyit biztosan lehet tudni, hogy Markle most debütált - Pippa Middleton esküvőjének fogadásán - az egész család előtt, de ennél több sajnos nem derült ki.

Az E!online felvázolt pár ötletet, hogy egy ilyen híres páros, akik napi rendszerességgel küzdenek a papparazzikkal, hogy képes top secret-ként működtetni a kapcsolatát.
  • A páros barátai nagyon elkötelezettek és semmilyen szín alatt nem hajlandóak nyilatkozni.
  • Markle-ék megpróbálnak úgy utazni, hogy ne hívják fel magukra a figyelmet, nem fotózkodnak a reptereken, és kerülik a fotósokat.
  • Markle alig oszt meg valamit a Facebookon vagy az Instagramon a kapcsolatukról. Egy cuki képet leszámítva, amin két ölelkezős banán látható, nem is tett ki semmit, és az a kép is nagyon titokzatos. 
  • Soha nem beszélnek nyíltan a kapcsolatukról, sehol sem adtak interjút ezzel kapcsolatban. 
  • Az, hogy együtt vannak is csak azért derült ki, hogy eloszlassanak mindenféle rosszindulatú pletykát.  
  • Elzárt vagy eldugott helyeken találkoznak, megpróbálnak a lehető legkevesebbet mutatkozni nyilvánosan. 
  • Harry angol herceg, így nagyon komoly biztonsági személyzet veszi körül. Ezért nem könnyű a közelébe jutni.

A lap végül arra jutott, hogy nem is feltétlenül kell spekulálni a kapcsolatot illetően, hiszen látható, hogy nagyon szeretik egymást, ha pedig még komolyabbra fordulnak a dolgok, az úgyis kiderül.

via Eonline